C: Hard Truck: Apocalypse Hileleri %100 calısıo bakmadan gecme
Oyun Hileleri0 Mesaj
●36 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun Hileleri
- C: Hard Truck: Apocalypse Hileleri %100 calısıo bakmadan gecme
-
27-09-2019, 18:27:49Kayıtlı ÜyeHard Truck: Apocalypse Masa ustundeki Hard Truck: Apocalypse ikonuna sağ tıklayıp ozelliklere gelin orada hedef kısmının sonuna -console ekleyin ekliyince bole bir satır olacak tamam deyip oyuna girin girince é tuşuna basın ve bu kodları yazın. alttaki kodları parantez icindekileri dahil yazılmalıdır yoksa olmaz giveall() 10 k para,Ful depo, arac tamiri bedava givemoney (N) 10 k para(buranın icine istediginiz say miktarını yazın o kadar para gelir oke) truck (N) Yeni kamyonlar verir(bana hep ilk oyuna basladıgım kamyonu verio tavsiye etmem denemek isteyen oyunu save etsin sora denesin ) god (1) Hasar almaz aracınız.(en guzeli de bu super bise hic hasar almıyon) giveguns (N) yeni silahlar(manyak silahlar veriyo tavsiye ederim super) map (N) Butun bolumler acılır.(buda cok guzel tum yerler acılıyo) ADIMLAR simdi size Hard Truck: Apocalypse: YE SAG TIKLAYIN "C:\Program Files\Buka\Hard Truck Apocalypse\hta.exe" -console BUNU ALIP Hard Truck: Apocalypse YA SAG TIKLAYIP HEDEF KISMINA YAPISTIRIN BEN KENDİMİNKİNDEN ALDIM BENDE HİLE CALISIYO __________________