ben bunu turkce spiker ve life patch yukluyken denedim oldu cok kolay duzenleye (edit yani) oyuncu duzenle deyin ordan isme girin sonra spikerin solediği isme tıklayın ( futbolce ismi ve formadaki ismin arasındaki) orneğin umit ozat icin fortune yi secin fortune yi secince umit ozat diyo tamam deyin macta onunda ismini soluyo bolelikle şimdi diğerlerine geceliim fortune-umit ozat akgun-ergun babayaro-kleberson barlett-mehmet yozgatlı benni mchartty-deniz barış buckley-apiiah chano-emre aşık chung kyung ho-umit karan colosimo-altan dimitrijevic-hasan şaş doi-ibrahim uzulmez el ahmadi-hakan şukur el karkouri-okan buruk fish-ailton fukunishi-tayfur lee young pyo-servet cetin hasheiman-kemal inamoto-ahmed hassan ikeia ıkedıa da olabilir alex kaji-tayfun kaku-tayfun kanu-serkan balcı kawaguchi-cağdaş kim dong jin-suat kim do heon-olcan adın kim young dae-taylan kim young kwang-saidou koji nakata-gokhan zan kuzukovic-song lee woon jae-anelka mahdavikia-mahmut mamadou diallo-heinz miyamoto-ali guneş momar n'diaye-mulayim motoyama-koray avcı nakamura-ali tanoğan nakazava-ibrahim akın nakata-nobre narazaki-veysel narazenko-ilic ogasawaka-onder turacı zuma-gurhan okubo-uğur oruma-aurelio ramzi-tumer metin seol ki hyeor-selcuk şahin sick-orhan sidi yaya keita-ozgurcan standfest-tomas suzuki-sergen yalcın tamada-aydın tanaka-pancu thurk-hasan kabze yanagisawa-adem dursun arkadaşımda denedim hepsi oldu tuncay ve deniz barışıda daha sonra yazarım onları not almayı unutmuşum arkadaşlar yalnız deniyen yorum yazmayı ihmal etmesin __________________