The Battle For Middle-Earth 2 Sınırsız para ve ordu, daha keyifli oyun icin İceri!
Oyun Hileleri0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun Hileleri
- The Battle For Middle-Earth 2 Sınırsız para ve ordu, daha keyifli oyun icin İceri!
-
27-09-2019, 17:53:37Kayıtlı ÜyeThe Battle For Middle-Earth 2 oyununu daha zevkli hale getirecek bir paylaşım sunmak istiyorum. Biliyorsunuz bilgisayara karşı oynadığınızda, bir avuc ordu ile oyunun pek bir keyfi olmuyor.Zaten az olan asker limitini arttırabilmek icin her yere ev dikmek zorunda kalıyorsunuz.Her askerden dilediğiniz kadar cıkartma şansınız da olmuyor, birkac tabur atlı asker de gozunuze hitap etmiyor elbette. Oyunu daha keyifli hale getirebilmek icin, basit bir programla oyunun ''ini'' isimli dosyasında bazı oynamalar yaptım ve oyunun duzeninde bir takım değişiklikler yaptım.(Uğraşmak isteyenler icin programın adı: Final Big Editor Değişiklikler hakkında aklımda kaldığı kadar bilgiler vereyim.: Genel Değişiklikler: -Başlangıc puanı 10 olarak arttırıldı. -Binalar daha kısa surede kuruluyor. -Yuzuk kahramanlarının vuruş gucu, sağlığı arttırıldı. Buyu kullanma sureleri duşuruldu. -Para derdi yok bir tane ev diktiğiniz zaman 100.000 altın veriyor. -Asker sınırı yok , ve askerler cok kısa surede cıkıyor.Duşmanlar daha kalabalık orduyla geliyorlar ve oyun daha zevkli oluyor.(Buyuk canavarlar, mancınıklar ve merdivenler haric.) -Askerlerin vuruş,savunma gucleri ve sağlıklarıyla oynamalar yaptım.Elimden geldiğince dengelemeye calıştım. -Kahramanların sağlığı, vuruş gucu ve geliştirmeleri arttırıldı. -Okcu kahramanın menzili ve ok atma hızı arttırıldı. -Kahraman geliştirme puanları sınırsız oldu.(Health-Armor-Vision-Power hepsini max yapabilirsiniz.) -Sauron'un parmağındaki yuzuğe parlama efekti eklendi. Irklardaki Değişiklikler: -Elf'lerin okcularının atakları guclendi.Atlılar , kılıclılar , mızraklılar normal.Elflerin kalesinden Gandalf , Gimli , Aragorn da cıkabiliyor artık.(Bir de kendi zevkime gore Sauron'u da ekledim ama kullanıp kullanmamak size kalmış) -Men'lerin atlıları (Rohirrim) oldukca guclendi.Sağlıkları arttı.Okcuları normal , mızraklıları da biraz guclendi.Kalesinden cıkan Herolar aynı kaldı. -Dwarves'de pek bir değişiklik yapmadım.Askerlerin tumunun savunmaları ve sağlıklarını biraz arttırdım. -Goblins'de de pek bir değişiklik yok yalnızca Trolleri sınırsız sayıda ve kısa surede cıkartabiliyor. -Mordor, en koklu değişiklikleri bunda yaptım.Kaleden Balrog cıkabiliyor.Ve 3 tane olan Fealbest sayısını 12-13 tane yaptım , nazgul sayısını da 9-10 taneye cıkarttım.Mordor yaya orduları cok dandikti hemen oluyordu onları biraz duzelttim.Trolleri cok sağlam yaptım cıkma surelerini de kısalttım.Mancınıklar da aynı şekilde.Bir gelişte 50-60 trolle geliyorlar -Isengard'ı da genel olarak değiştirdim.Ordularının guclerini yukseltim. Ayrıca kaleden kahraman cıkartırken Sauron, Aragorn, Gandalf veya 12-13 FealBest aynı anda gorunmez. Bu bahsettiklerim gorunmuyorsa, bunun sebebi; oyunun tum karakterlerin listesini o ekranda gosterememesi... Once kalenizde gorunen karakterleri cıkartın, onlardan boşalan dairesel bolgeye diğer kahraman gelecektir. Buradan İndirin. İndirdiğiniz dosyayı rar'dan cıkartın. İcerisinde ''ini'' isminde bir dosya olacak onu oyunun kurulu olduğu yere atın. Değiştirip değiştirmek istemediğinizi soracak.Değiştir deyin. ONEMLİ: Dosyayı oyunun icine atmadan once, sizdeki aynı isimli dosyanın yedeğini alın.Eğer oyun hata verirse veya siz eski haliyle oynamak isterseniz tekrar değiştirirsiniz. Ayrıca oyuna guncelleme yapmamış olmanız gerekmektedir. Yapmamı istediğiniz değişiklikler, yenilenmesini istediğiniz linkler veya unuttuğum başka şeyler varsa burdan bildirin duzelteyim. __________________