Ses - Görüntü Amarok 2.8.0 Ucretsiz - Muzik Dinleme Programı
Program Download0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Download Merkezi
- Program Download
- Ses - Görüntü Amarok 2.8.0 Ucretsiz - Muzik Dinleme Programı
-
27-09-2019, 17:52:41Kayıtlı ÜyeArkadaşlar bu programı indirin ve bir bakın. Mutlaka hoşunuza gidecektir. Programa muzik attığınızda yani muzik dinlerken; programın ortasında; sizin dinlediğiniz muziğin; en ince ayrıntısına kadar sozlerini yazan bir program. Ben yabancı şarkılarda kullanıyorum ve cok memnunum. Linkini koyuyorum. İyi dinlemeler. Acıklama; Amarok Music Player, Linux, Unix, MacOS X ve Windows platformları altında sorunsuzca calışan, kullanımı ve anlaşılması kolay bir arayuze sahip gelişmiş, ucretsiz bir muzikcalar ve medya kutuphane yoneticisidir. MP3, OGG, RealAudio, AAC, FLAC gibi yagın dosya bicimlerini oynatabilme Gelişmiş koleksiyon ve parca listesi yonetimi (koleksiyonunuzda bir değişiklik yaptığınızda bunu hemen algılayıp gunceller) Album kapaklarını Amazon.com'dan kendi kendine indiren butunleşik kapak yoneticisi. (Album kapaklarını, isterseniz albumun bulunduğu dizinden desecebilirsiniz) Calan parcanın şarkıcı bilgilerini Wikipedia'dan getirir (Wiki dilini değiştirebilirsiniz) Siz şarkınızı dinlerken, bir yandan İnternet'ten şarkı sozlerini indirerek size gosterir. İsterseniz sozleri elle de girebilirsiniz. Parcalar arasında gecişte yumuşatma, butunleşik iPod, iRiver iFP, Creative Nomad, Creative Zen, Rio Karma calıcı desteği Dosya takip sistemi. Dosya checksum'ları sayesinde artık muzik dosyasını başka bir yere taşısanız da, koleksiyon butunluğu bozulmuyor. Gelişmiş Podcasting desteği ve etiket yonetimi, MusicBrainz ve toplu etiketleme desteği SQLite3 ve MySQL veritabanı desteği Last.fm onerilerine gore değişken calma listesi oluşturma. Amarok 2.8.0 http://goo.gl/2uhML2 __________________