FIFA 14 # Kariyer Modu Para Hilesi (Videolu Anlatım) [HD]
Oyun Hileleri0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun Hileleri
- FIFA 14 # Kariyer Modu Para Hilesi (Videolu Anlatım) [HD]
-
27-09-2019, 17:47:03Kayıtlı ÜyeFIFA 14 Kariyer Modunda Para Hilesini Gosterdim.Ayriyetten Sozlesme Parasinida Yukseltmeyi Gosterdim. Transferde de , Sozlesmede de İstediginiz Parayi Verebileceksiniz. HD Olarak İzleyiniz. Yazılı Anlatım ; `FIFA 14.exe Acıyoruz ve Oyunu ALT+Tab Yardimiyla Aşagı İndiriyoruz `Cheat Engine.exe Aciyoruz ve File > Open Process Tıklayip Gelen Sayfada fifa14.exe Seciyoruz `Oyuna Geri Donup Mevcut Transfer Bakiyenizi Cheat Engine Programında Value Kısmına Yazip First Scan'a Basıyoruz `Adress | Value Kısmına Gelen Tum Secenekleri Secip Hemen Altında Kırmızı Ok'a Tıklıyoruz. `Aşagı İnen Secenekleri Tekrar Tumunu Secip Mousemizin Sag Tusuna Tıklayip Change Record > Value Tıklıyoruz ve Karsımıza Gelen Sayfada Mevcut Olan Transfer Bakiyinizi İstediginiz Gibi Ayarlayıp OK Basıyoruz. `Oyuna Geri Dondugunuzde Transfer Bakiyeniz Cheat Engine Programinda Ayarladıgınız Sayı Olacaktir.. Resimli Anlatım ; (Resimleri videodan cektim kalite biraz duşuk kusura bakmayin arkadaş istediği icin sonradan eklemek zorunda kaldım ilk actıgımda yazılı,resimli anlatımlar yoktu) İşlem Onceliği : Turkuaz 1. İşlem # Pembe 2. İşlem [img]http://img818.**************/img818/578/tsck.png[/img] Cheat Engine 6.2 Programi İcin ; Download | VirusTotal __________________