Gta san andreas Gta 5 Grafik & Yapay Zeka Arttırma.
Oyun Hileleri0 Mesaj
●40 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun Hileleri
- Gta san andreas Gta 5 Grafik & Yapay Zeka Arttırma.
-
27-09-2019, 17:41:40Kayıtlı ÜyeHerkese Selamlar.Gercekten yamaya bir hayli ilgi oldu arkadaşlar.Bazı arkadaşlar linkleri tazelememi bazıları ise konuyu ve yamayı guncellememi istiyor.Bende yamayı yeniden oluşturdum,eski halinden eser yok.Bu yuzden yeni yamamın adı Gta San Andreas V.Yani biraz Gta V tarzı oldu diyebilirim. Gelen ilgiyi başı boş bırakmamak icin adam akıllı guncelliyorum.Link en altta UYELİKSİZ direkt indirilecek şekilde olacak,şuan upload oluyor linkler yani yama hazır.Buyrun resimler.En kısa zamanda videoda eklenecektir.(Resimler yeni cekip atıyorum.) Yamanın iceriği; -Mukemmel ve hafif grafikler.(Her PC icin,duşuk sistemli pcler bile kaldıracaktır.) -Franklin'i yonetiyoruz.Kıyafetleriyle beraber.Franklin'i o kadar detaylı yapmışlar ki goğus kaslarından kolundaki damarlara kadar bildiğimiz Franklin. -Daha gercekci yayalar,bu sayede yamanın ismine yakışacak az da olsa yapay zeka.(İleriki guncellemelerde bu konu uzerinde duracağım.) -Gercekci animasyonlar.Mesela Gta 4 te Ve 5'te bir yayaya carptığınızda yada ateş ettiğinizde gercekci tepki veriyordu,onu yamamıza ekledim.Artık yayalar daha gercekci tepkiler veriyor,mesela ezdiğinizde oldukları yerde zıplamıyorlar,gayet gercekci bir şekilde(gta 4 ve 5 gibi) yere duşuyorlar. -Franklin artık bir gangster gibi yuruyor,gangster gibi koşuyor,gangster gibi tırmanıyor kısaca bir gangster.Ve bunlar artık daha gercekci. -Selfie cekebilirsiniz. -Polisler artık cok daha gercekci.Mesela bir yere saklandınız artık hemen orayı bulamıyorlar Gta V gibi arıyorlar.Yani evin arkasına saklandınız,hemen damlamayacaklar,arayacaklar. -Yeni Silahlar. -Headshot(Kafa'dan vurma)attığınız da oyun 1-2 saniyeliğine yavaşlar,buda oyunu daha zevkli kılıyor. -Mesela ateş ettiğiniz de ateş efektleri cok yapaydı.Artık cok gercekci,siz ateş ettiğinizde silahınız dolayısıyla ekranınız sallanıyor,fakat duşmanlarınız sizi vurursa,vuruluş efekti olarak ekran daha değişik sallanıyor. -R tuşu ile mermi değiştirebiliyoruz. -Doğa cok gercekci ve ağaclar meyveleriyle beraber. Tabii ki yama bu kadar kısıtlı değil hepsini yazmam mumkun de değil.Oyuna girince anlayacaksınız. Yamanın Kurulumu: 1-)İlk once alci's img editor 1.5 adlı programı indiriniz. 2-)Bazı dosyalar gta3.img'ye bazıları gta_int.img'ye atılıyor.Zaten yamayı indirdiğinizde nereye atacaklarınız belli. 3-)Daha sonra cleomodu indiriniz.Sonunda .cs olan dosyaları buraya yapıştıracaksınız. Şuan yama upload oluyor,olur olmaz paylaşacağım.Şunu belirteyim ki eski proje artık tarih oldu.Bu projem cok daha kaliteli ve yamanın boyutu 1.25 gb.(Rarlı) Bu yamanın ismi Gta San Andreas V'dir,sumu V1.0.0'dır.Hemen hemen her hafta yeni surumler yayınlayacağım yamayı genişletip.Fakat V1.0.0 surumune asla destek bitmeyecek.Yani V1.0.0 surumunu guncelleyen paketleri yine buradan paylaşacağım. İndirme Linki :Upload oluyor,olunca paylaşılacak. Destek Olan Herkese Gonulden Teşekkurler,İsteklerinizi belirtiniz,yama o doğrultuda genişleyecektir. Not:Lutfen abuk sabuk sacma yamalar istemiyiniz.(Işınlanma vs).Cunku bu tarz şeyleri yamamda kullanmıyorum.En kısa zamanda video eklenecektir. __________________