Sacred Underworld hangi wersiyonunu yukleyecem yardımmmm......
Oyun Hileleri0 Mesaj
●39 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun Hileleri
- Sacred Underworld hangi wersiyonunu yukleyecem yardımmmm......
-
27-09-2019, 17:32:23Kayıtlı ÜyeArkadaslar artık diablodan sonra hangi oyunu oynuyacam die dusunurken bunu oynamaya basladım hersey cok ii gidiyordu daha sonra sacred underworld die bir exp. cıktıgını duydum neyse bir yerden bulup yukledim daha sonra oyunu acmaya calısınca acmadı nette dolasırken bircok vers. gordum... Sacred PLUS English (International) Sacred PLUS English (US) Sacred PLUS English (AUSTRALIAN) Sacred PLUS French Sacred PLUS Czech buların dısında bir de....... Sacred +PLUS+ (retail version) English (International) Sacred +PLUS+ (retail version) English (US) Sacred +PLUS+ (retail version) English (AUSTRALIAN) Sacred +PLUS+ (retail version) French Sacred +PLUS+ (retail version) Czech bunlar var neyi yukleyecegimi sasırdım.Isin ilginc tarafı elimdeki sacredin versiyonunu da bilmiyorum.Oyunu actıgımda sag alt kosede 1.02.20 diye birsey yazıyor bununla da ilgili olarak........ Sacred v1.7 beta 23 UK Patch (10.4 MB) Sacred v1.7 beta 23 US Patch (10.4 MB MB) Sacred v1.7 beta 23 German Patch (10.4 MB) bunları buldum bu oyunu oynayan veya bilgisi olan arkadaslardan detaylı bir anlatım rica edebilirmiyim?Herkese cok tesekkur(Yorum yapan da yapmayan da bosver ugrasamam diyene de....) __________________