Arkadaşlar Lutfen Bir Bakarmısınız !? Fifa06'yı İyi Bilenler Bi Yardım Edin ?!
Oyun Hileleri0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Hileleri
- Arkadaşlar Lutfen Bir Bakarmısınız !? Fifa06'yı İyi Bilenler Bi Yardım Edin ?!
-
27-09-2019, 17:22:53Kayıtlı ÜyeArkadaşlar Benim FİFA06'yla ilgili bir sorunum var şimdi şoyle başlayayım; Oyunum 6 Cd Partlar Halinde Dosyaları Bilgisayara cıkarttıktan sonra Daemon Tools programı ile .mdf ve .mds uzantılı dosyaları calıştırdım ve oyunu nomal bir şekilde kurdum. Oyun bilgisayarda 3.60 GB yer kaplıyor. ve oyuna girdim...amaaa Oyun menude falan hic kasmıyo ama maca girdiğimde cok kasıyo oyunun Grafiklerini duşurdum ama yinede aynı bilgisayarın %70'i boş durumda ve Fifa06 gibi diğer(GTA San Andreas,FEAR ...)cok cd'li ve cok yer kaplıyan oyunları hic kasmadan calıştırıyorum ama Fifa06 MAC ESNASINDA COK KASIYO LUTFEN YARDIM EDİN Bilgisayarımın Ozellikleri; 512 MB Ge Force Fx 5200 128 MB Ekran Kartı 80 Gb Hardisk P4 Amd Athlon 2.4 GHZ işlemci ... Sorunumu Okuyanlara Cozum Bulmaya Calışanlara Şimdiden Cok Teşekkur Ederim Sorunumu Cozene/Cozenlere/İlgilenenlere Minnettar Kalırım Hatta +REP'de verebilirim __________________