NBA 2K13 | MyPlayer SP Hilesi
Oyun Hileleri0 Mesaj
●32 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Hileleri
- NBA 2K13 | MyPlayer SP Hilesi
-
27-09-2019, 17:19:32Kayıtlı ÜyeNBA 2K13 MyPlayer'da SP Hilesini Sizlere Paylasıcam.. Konu ve Video Anlatımı Tamamen Bana (WILDGUARD) Aittir. Yazılı Anlatım ; `NBA 2K13.exe Acıyoruz ve Oyunu ALT+Tab Yardimiyla Aşagı İndiriyoruz `Cheat Engine.exe Aciyoruz ve File > Open Process Tıklayip Gelen Sayfada nba2k13.exe Seciyoruz `Oyuna Geri Donup Mevcut SP'nizi Cheat Engine Programında Value Kısmına Yazip First Scan'a Basıyoruz `Oyuna Geri Donup 1 Mac Oynayip Bitiriyoruz ve Cheat Engine'de Value Kısmına Yazdıgınız Eski SP'yi Silip Yeni SP'nizi Yaziyorsunuz ve 2. Next Scan'a Basiyoruz `Adress | Value Kısmına Gelen Tum Secenekleri Secip Hemen Altında Kırmızı Ok'a Tıklıyoruz. `Aşagı İnen Secenekleri Tekrar Tumunu Secip Mousemizin Sag Tusuna Tıklayip Change Record > Value Tıklıyoruz ve Karsımıza Gelen Sayfada Mevcut Olan SP'nizi İstediginiz Gibi Ayarlayıp OK Basıyoruz. `Oyuna Geri Dondugunuzde SP'niz Cheat Engine Programinda Ayarladıgınız Sayı Olacaktir.. Videolu Anlatım; Cheat Engine Programi İcin ; Download | VirusTotal __________________