Ses - Görüntü AVS Disc Creator 2.1.1.90|CD ve DVD disklerinizden medya diskleri oluşturabilirsiniz
Program Download0 Mesaj
●30 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Download Merkezi
- Program Download
- Ses - Görüntü AVS Disc Creator 2.1.1.90|CD ve DVD disklerinizden medya diskleri oluşturabilirsiniz
-
27-09-2019, 16:58:10Kayıtlı ÜyeSurum : 2.1.1.90 Boyut : 5.37 Mb Kullanım İzni : Ucretsiz (Freeware) Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows XP Program Linki : İNDİR [IMG]http://img148.**************/img148/3940/avs2gi.jpg[/IMG] Tanıtım: Bu program ile CD ve DVD disklerinizden medya diskleri oluşturabilirsiniz. Ayrıca CD ve DVD disklerinizi hızlı bir bicimde yazarak verilerinizi kaydedebilirsiniz. Program kolay ve kullanışlı bir arayuze sahiptir. Ozellikler: # CD-R/RW, DVD/-R, DVD/-RW, DVD-RAM, DVD/DL, DVD/-R, Double/Dual Layer (Cift Katman) disk bicimlerini destekler, # CD ve DVD disklere veri yazma, silme, yeniden adlandırma, kopyalama ozelliği, # CD ve DVD diskleri hızlı yazma ozelliği, # Multisession desteği, (CD ve DVD diskleri bicimlendirmeden boş alana yeniden veri ekleme ve silme ozelliği) # IDE, SATA, SCSI, USB, Firewire desteği, # ISO, ISO2, Joliet desteği. Yenilik: # Blu-ray 25-50 GB disklere kayıt desteği, # Almanca, Fransızca, İspanyolca, İtalyanca dil desteği. Not: Program, Windows 2000/XP/2003 işletim sistemlerinde calışmaktadır. __________________