TURKİYE'Yİ BEDAVA ARAMA OLAYI BİTTİ ARKADAŞLAR. BUGUNDEN SONRA DAKİKASINA 0,1 Cent KONTURUMUZDEN DUŞECEK. AMA YİNE DE BEDAVA SAYILIR. 100 CENT = 100 DAKİKA [IMG]http://img240.**************/img240/1838/voip4go.png[/IMG] Yapmanız gereken sadece Voipbuster'i bilgisayarınıza indirip bir kullanıcı adı ve şifre aldıktan sonra konuşmaya başlamak DOWNLOAD VOIPBUSTER *** "Telefon faturama para gelir, guvenilir değildir" gibi duşuncelere hic girmeyin. Cunku voip teknolojisinin mantığı zaten bedavaya veya en makul ucretle (5$ - 10$ gibi) tum dunyayı iletişime gecirmek. Orn: SKYPE, InternetCalls, Voipbuster vs. vs. *** Turkiye'yi aramak icin alan kodunun başına +90 koymalısınız. Orn: +902125672585 gibi. *** 10 € gibi cok makul bir ucret odeyerek 3 ay boyunca uluslararası sınırsız konuşmanın keyfine varabilirSİNİZ. En mantıklısı da bu. Hele ulkemizdeki şehirlerarası ve uluslararası tarifeleri duşununce. Vatana millete hayırlı uğurlu olsun derim ben. PM Atıp "kredi satın alırsak rahat rahat konuşabilirmiyiz, bi sorun olur mu?" gibi soranlar var. Arkadaşlar sizde tum sayfaları okursanız kredi satın alan 5-6 arkadaşın yorumlarını gorebilirsiniz. Ben yinede alıntı yapıp buraya koyuyorum. Bi fikir edinirsiniz.
Alıntı:Gercek Mesajı Gonderen XellaS
arkadaşlar, paraya kıyıp bi 10 euro yukleyin, 6 ay keyfinize bakın ben kullanıyorum, almanyadaki akrabalarla, yurtdışındaki diğer arkadaşlarla vs. gerci Almanya artrık paralı olmuş(neden acaba ama dakikası 0,005 euro gibi bişeydi. son olarak yaşasın voip
Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen eren2005
Program ilk alo dediğinizde karşı tarafa ses gec gittiği icin biraz zorluk cekiyorsunuz ama programın sesi guzel. turkiye ve avrupa ic hatlar beleş yanlız arkadaşlarında dediği gibi cep 15 cent ten gidiyor. bu beleş konuşma suresi tam 3 ay mıdır onubilmiyorum deniyoruz işte )) ama yinede dehşet bence tbr...
Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen skintas
Turkiyedeki sabit hatları bedavaya arayabilrsin.Gsmler de oldukca ucuz dk. 15 cent.ben 10 euro verip yukledim kredi memnunum...
Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen uzoist
SUPER SUPER PROGRAM . Once deneme yani free'leri harcadım. Sonra 10 euro'lık krediden aldım. Sabit telefonlar ucretsiz arkadaşlar. Cep aradamım dakikas 0,15 cent. Yani 66 dakika ceple konusabilirsin. Ses biraz gec gidip gelio ama gene de cok iyi. Oğrenci arkadaşlar hic cekinmeden indirin ailenizle bedavaya konusun.
Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen collossus
Arkadaşlar gecende voipbusterdan 10 euroluk kredi aldım kullanıyorum.Ses gayet iyi ayrıca kredi satın almak cok kolay.Herhangi bir kredi kartıyla bir kac adımda halledebilirsiniz.Turkiyenin bedava olduğunu yeni oğrendim havalara uctum.Bence değer hemen satın alın.Ama kredi kartı işlemlerinizi yaparken windowsun sanal klavyesini kullanın bilgisayarınızda keylogger olabilir.Ne olur ne olmaz. Ama şunuda belirtim arkadaşlar.Turkiye'nin ve diğer yeni ulkelerin bedava olması işi kullanıcı kazanmak icinde yapılmış olabilir.Kısa bir sure sonra tekrar ucretli olabilir.Kredi alırken bunuda duşunun...
Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen vatandas riza
10 euro verilirmi guvenilirmi diyen arkadşlar ben tam 2 aydır kullanıyorum valla ilk başlarında ses gitmiyordu ama surum yukselttiler artık pırıl pırıl yalansız 1000 eurodan fazla bedava konuştum almanya dakikası 1 cent konuşmayanı doverler