Proğrama verdiğim not: 1010 !!! Arkadaşalar proğramın bazı elsik yanları olabilir adsl bağlantım var ve dosyaları cok hızlı indiriyor farkına varacaksınız bu proğramı kullanmadan gecmeyin !!! Proğram 15 gun kullanımlık ama nette araştırın full'unu bularsınız_??? Surum : 3.0 Boyut : 18.1 Mb Kullanım İzni : Sure/Kullanım Kısıtlamalı (Shareware) Kısıtlama : 15 gun Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows (Tumu) Uretici Firma : Conceiva İstatistikler: DownloadStudio, internetten dosya inndirmenizi sağlayan guzel bir yazılım. Yazılım; inndirilebilecek dosyaları, programları, resimleri, sesleri, videoları, butun web sitelerini ve butun FTP sitelerini innDirebiliyor. Diğer download yoneticilerinde olduğu gibi web sitelerini, FTP sitelerini, web sitelerindeki resimleri, ses ve video dosyalarını indirirken farklı gruplar halinde indirmenizi sağlıyor. Yazılım, inndirme işlemlerini hızlı bir şekilde yapıyor. Download yaparken sunuculara bağlanabildiği en yuksek hızla bağlanıyor. Ayrıca download işlemine kaldığınız yerden de devam edebiliyorsunuz. Yazılım, sadece Windows 98/Me/2000/XP işletim sistemleriyle calışmaktadır. Yuklemek İcin Tıklayın... __________________