[IMG]http://img240.**************/img240/4527/332997vk.jpg[/IMG] Tanıtım: Dijital TV kartınız ve kişisel bilgisayarınızın konforu ile artık tum uydu yayınları ekranınızda. Bu program sayesinde bu konuda yeni bile olsanız hic zorlanmadan bircok işlemi yapabilecek ve gerekli eklentileri yukleyerek onceden izlemeniz mumkun olmayan TV kanallarını da artık izleme şansını yakalayabileceksiniz. Yeni surumu ile birlikte, işlemcisi zayıf bilgisayarlar icin daha uygun hale getirilmiş, AverMedia A700 TV kartı desteği eklenmiş ve birkac ufak hata giderilmiş. Ayrıca Unicode icin kanal isimleri kullanılmış ve butun milli semboller doğru şekilde gosterir hale gelmiş ve GeniaTech DigiStar DVB-S TV kartına uygun suruculer de yuklenmiş. SkyStar 2 modulu de guncellenmiş. Benzerlerine rağmen hala guncelliğini koruyan yararlı ve kullanışlı bir program. ProgDVB dijital TV kartları icindir ve Windows 2000/XP işletim sistemlerinde calışmaktadır. Surum : 4.72.1 Boyut : 2.27 Mb Kullanım İzni : Ucretsiz (Freeware) Kısıtlama : Dil : Turkce İşletim Sistemi : Windows XP İndirme Linki : Tıklayın __________________