Eğitim İrlanda (Education State)

Eğitim İrlanda (Education State) yurtdışı eğitimini İrlanda'da surdurmeyi duşunen genclerimizin okul bulma, konaklama ve diğer ihtiyaclarını en kaliteli ve ekonomik şekilde karşılamalarını sağlamak ve yardımcı olmak amacı ile 2010 yılında kurulmuştur.

Profesyonelliği ilke edinen kurumumuz modern dunyanın ve iş hayatının gerektirdiği kalite anlayışı ile kurmuş olduğu ekip organizasyonu icerisinde uzun yıllar yurtdışı eğitim danışmanlık tecrubesine sahip uzmanlarla birlikte faaliyetlerini devam ettirmektedir.

Eğitim İrlanda, Dublin merkezli olarak İrlanda'nın değişik noktalarına yayılmış saygın eğitim kurumları, universiteler, dil okulları ve kolejler ile anlaşarak bu kurumların İrlanda temsilcisi olmuştur. İrlanda sunmuş olduğu eğitim imkanlarıyla Amerika, İngiltere ve Kanada gibi ulkelere rakip olmuş ve kısa bir zaman dilimi icinde de en cok tercih edilen yurtdışı noktalarından biri olacaktır.

Uzman kadromuzla eğitimini yurtdışında tamamlamak isteyenlerin problemlerini kulaktan duyma bilgilerle değil bizzat icinden gelerek cozumler uretmekte, sadece kayıt ve barınma ihtiyaclarının giderilmesinde değil İrlanda'daki oğrenim hayatınız boyunca yanınızda olmaktayız.

Karşılıklı anlaşmalar yapmış olduğumuz veya sizlere tavsiye ettiğimiz universite ve dil okullarını dikkatle ve ozenle secerek Uluslarası Kalite Standartlarını yakalayarak sizlere hakkettiğiniz guzel eğitim imkanlarını getirmekteyiz.

Alanında Turkiye’nin onde gelen kuruluşlarından biri olarak 2004 yılından bu yana yurtdışı eğitimi konusunda hizmet veren Eğitim İrlanda bir Education State kuruluşudur.

Tecrubemiz!
Şirketimiz calışanları aynı sizler gibi bir zamanlar yurtdışına cıkma ozlemi yaşamış, bu ozlemi gerceğe donuşturerek İrlanda'ya gelmiş ve eğitimlerini bizzat İrlanda'da tamamlamış insanlardır. Bu nedenle diğer bir cok kuruluşa gore İrlanda hakkında daha geniş bilgi ve tecrubeye bizzat sahiptirler.
İrlanda’daki aileniz..
Eğitim İrlanda sizi sadece İrlanda'ya gondermekle kalmaz. Aynı zamanda eğitiminiz suresince danışabileceğiniz bir catı her zaman İrlanda icerisinde sizleri bekliyor olacaktır.

Guven!
Oğrencilerimize eğitim almak istedikleri alanda en iyi secenekleri sunmak ve ailelere bu guveni verebilmek icin surekli calışıyoruz. Turk oğrencilerin İrlanda’daki en iyi olanaklardan yararlanabilmesi icin ara vermeden calışmaya devam edeceğiz.

Calışkanız!
Yetkili kuruluşlar tarafından onaylı olmayan okullarla kesinlikle calışmayıp, calıştığımız okulları duzenli olarak ziyaret edip gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Şirketimiz kardeş organizasyonu TIECS (Turk İrlanda Eğitim ve Kultur Derneği) ve diğer partnerleri ile birlikte vizyonunu her gecen gun biraz daha genişletmektedir.

Ucretsiz Danışmanlık
Şirketimiz sunduğu yurtdışı eğitim danışmanlığı karşılığında oğrencilerden hicbir ucret talep etmemektedir. Vermiş olduğumuz hizmet tamamen ucretsizdir