Eğitim İrlanda (Education State)
Detaylı Bilgi İcin: https://www.facebook.co...07218?ref_type=bookmark
[email protected]
Eğitim İrlanda (Education State) yurtdışı eğitimini İrlanda'da surdurmeyi duşunen genclerimizin okul bulma, konaklama ve diğer ihtiyaclarını en kaliteli ve ekonomik şekilde karşılamalarını sağlamak ve yardımcı olmak amacı ile 2010 yılında kurulmuştur.
Profesyonelliği ilke edinen kurumumuz modern dunyanın ve iş hayatının gerektirdiği kalite anlayışı ile kurmuş olduğu ekip organizasyonu icerisinde uzun yıllar yurtdışı eğitim danışmanlık tecrubesine sahip uzmanlarla birlikte faaliyetlerini devam ettirmektedir.
Eğitim İrlanda, Dublin merkezli olarak İrlanda'nın değişik noktalarına yayılmış saygın eğitim kurumları, universiteler, dil okulları ve kolejler ile anlaşarak bu kurumların İrlanda temsilcisi olmuştur. İrlanda sunmuş olduğu eğitim imkanlarıyla Amerika, İngiltere ve Kanada gibi ulkelere rakip olmuş ve kısa bir zaman dilimi icinde de en cok tercih edilen yurtdışı noktalarından biri olacaktır.
Uzman kadromuzla eğitimini yurtdışında tamamlamak isteyenlerin problemlerini kulaktan duyma bilgilerle değil bizzat icinden gelerek cozumler uretmekte, sadece kayıt ve barınma ihtiyaclarının giderilmesinde değil İrlanda'daki oğrenim hayatınız boyunca yanınızda olmaktayız.
Karşılıklı anlaşmalar yapmış olduğumuz veya sizlere tavsiye ettiğimiz universite ve dil okullarını dikkatle ve ozenle secerek Uluslarası Kalite Standartlarını yakalayarak sizlere hakkettiğiniz guzel eğitim imkanlarını getirmekteyiz.
Alanında Turkiye’nin onde gelen kuruluşlarından biri olarak 2004 yılından bu yana yurtdışı eğitimi konusunda hizmet veren Eğitim İrlanda bir Education State kuruluşudur.
Tecrubemiz!
Şirketimiz calışanları aynı sizler gibi bir zamanlar yurtdışına cıkma ozlemi yaşamış, bu ozlemi gerceğe donuşturerek İrlanda'ya gelmiş ve eğitimlerini bizzat İrlanda'da tamamlamış insanlardır. Bu nedenle diğer bir cok kuruluşa gore İrlanda hakkında daha geniş bilgi ve tecrubeye bizzat sahiptirler.
İrlanda’daki aileniz..
Eğitim İrlanda sizi sadece İrlanda'ya gondermekle kalmaz. Aynı zamanda eğitiminiz suresince danışabileceğiniz bir catı her zaman İrlanda icerisinde sizleri bekliyor olacaktır.
Guven!
Oğrencilerimize eğitim almak istedikleri alanda en iyi secenekleri sunmak ve ailelere bu guveni verebilmek icin surekli calışıyoruz. Turk oğrencilerin İrlanda’daki en iyi olanaklardan yararlanabilmesi icin ara vermeden calışmaya devam edeceğiz.
Calışkanız!
Yetkili kuruluşlar tarafından onaylı olmayan okullarla kesinlikle calışmayıp, calıştığımız okulları duzenli olarak ziyaret edip gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Şirketimiz kardeş organizasyonu TIECS (Turk İrlanda Eğitim ve Kultur Derneği) ve diğer partnerleri ile birlikte vizyonunu her gecen gun biraz daha genişletmektedir.
Ucretsiz Danışmanlık
Şirketimiz sunduğu yurtdışı eğitim danışmanlığı karşılığında oğrencilerden hicbir ucret talep etmemektedir. Vermiş olduğumuz hizmet tamamen ucretsizdir
İrlanda Dil Okulları
İrlanda dil okulları, buyulu atmosferinde profesyonel İngilizce oğretmenlerinin eşliğinde yaşamınıza yeni arkadaşlar ve anılar katarken İngilizcenizi geliştirme fırsatı sunuyor!
Son gelişmelerle artık İrlanda dil okulları sunduğu eğitim imkanlarıyla İngiltere ve Ameraika'ya rakip olmuş durumda.
Bilinenin aksine İrlanda İngilizce'nin en guzel konuşulduğu ulkelerden bir tanesi. Zaten bu soylenti İrlanda'nın henuz Turk oğrenciler tarafından keşfedilmemiş olmasının en buyuk nedenlerinden biri. İrlanda'da ozellikle Dublin ve diğer buyuk şehirlerde konuşulan İngilizce oldukca acık ve anlaşılırdır.
İrlanda her yıl dunyanın dort bir tarafından gelen binlerce oğrenciyi misafir etmektedir. Ozellikle İspanyol, İtalyan ve Fransız oğrenciler İngiltere'ye gore daha ucuz olan bu sevimli ada ulkesini tercih etmektedir. Yaz okulları farklı ulkelerden gelen oğrencilerle dolup taşmaktadır.
Turk oğrenciler icin yeni başlatılan pilot vize calışması ile kısa donem İngilizce kursları (90 gune kadar) icin vize 2 - 3 iş gunu icerisinde onaylanmaktadır. İrlanda vize ucreti diğer ulkelere gore daha duşuktur.
İrlanda'da dil okuluna gitmek isteyen oğrencilerimiz icin işbirliği yaptığımız en iyi dil okulları:
Griffith College İrlanda'nın en iyi ozel universitelerindendir.
DCU Language School en iyi devlet universitelerinden biri olan Dublin City University'nin bir parcası olarak 1992'den bu yana başarılı dil kursları ile hizmet vermektedir.
CES ,30 seneyi aşkın deneyimi, birbirinden guzel ve modern sınıfları, oğrencilerine sundukları muthiş olanakları ve kaliteli eğitim kadrosu ile CES İngiltere ve İrlanda’ da dil eğitimi icin en kaliteli secenekler arasında yer almaktadır.
English in Dublin İrlanda'nın en koklu dil okullarından biridir. 1986'dan beri hizmet veren okul "We help" (Yardım ederiz) sloganıyla bircok oğrenciye ev sahipliği yapmıştır.
Yepyeni Dublin ofisinde oğrencilerini ağırlayan Malvern House Dublin, eğitimde teknoloji en iyi kullanan dil okullarından biri.
1986 yılında Dublin’de kurulmuş olan The Emerald Cultural Institute, dil okulu olarak uzman kadrosu dunya capında une sahiptir.
İrlanda’nın Atlantik Okyanusu kıyısında yer alan Galway’de bulunan okul, adını bulunduğu şehirden almıştır. 1989 yılından beri Galway Cultural Institute dunyanın dort bir yanından gelen oğrencilere ihtiyac duydukları İngilizce programı alanında eğitim vermektedir.
University of Limerick Language Centre İrlanda'nın en genc ve canlı Universitelerinden University of Limerick'in bir parcasıdır.
Neden İrlanda?
Yuksek Eğitim Standartlarıyurtdışı eğitim irlanda
İrlanda’da İngilizce oğrenmek icin bir cok sebep var ancak bunlardan en onemlisi İrlanda’daki yuksek eğitim standartları, İngilizce eğitiminin sektor olarak oldukca gelişmiş olmasıdır. Her yıl onbinlerce oğrenci İrlanda’yı İngiltere’ye alternatif olarak secmekte ve sektordeki oğrenci yoğunluğu gun gectikce artmaktadır. Ozellikle İspanyol ve Fransız bircok oğrenci yaz okulları icin İrlanda'ya gelmektedir. Yuksek eğitim standartları ve kalitesinin İrlanda’nın son zamanlardaki ekonomik anlamda hızlı yukselişinin ana sebeplerinden biri olarak gorulmesi ulke politikalarında eğitime verilen onemin bir gostergesi olarak kendini belli etmektedir.
Dunyanın Onde Gelen Bilişim Şirketleri
Yine İrlanda son yıllarda bilimsel araştırmalar yapan buyuk olcekli firmaların ve teknoloji firmalarının merkez ofislerini ağırlamakta ve dunyanın bu alandaki en onemli merkezlerinden biri konumuna gelmektedir. Google, Facebook, Microsoft ve bir cok bilişim firmasının Avrupa genel merkezleri Dublin'de bulunmaktadır. Bu şirketler coğu zaman Turkce bilen universite mezunları aramaktadır. Bu İrlanda'dan mezun olan oğrenciler icin harika bir fırsattır.
Turkiye'ye Cok Yakın
yurtdisiegitimİrlanda'nın başkenti Dublin'den İstanbul arası yaklaşık 3000 km'dir. Ulkeler arası hergun ucak seferleri bulunmaktadır. Ortalama ucuş suresi 4 saattir. Oğrenciler İrlanda’ya cok hızlı ve kolay ve uygun fiyatlarla ulaşabilmektedir. Turk Hava Yollarının fiyatları kış icin 200 yaz donemi icin ise 300 euro civarındadır. Oğrenciler tarafından tercih edilen Amerika, Kanada ve Avustralya gibi diğer ulkeler ve 12 - 13 saatlik yolculuk duşunulduğunde İrlanda cok elverişli bir konumdadır.
Az Sayıda Turk
İrlanda'da diğer Avrupa ulkelerine gore oldukca az sayıda Turk yaşamaktadır. Elcilik kayıtlarına gore bu sayı 1000 civarındadır. Bu durum, İrlanda'ya dil eğitimi icin gelen oğrenciler icin oldukca avantajlı bir durumdur. Cunku oğrenciler vakitlerinin bircoğunu İngilizce konuşarak gecirmek zorunda kalacaklardır.
Kaliteli Eğitim Kurumları
Dunyanın en iyi universiteleri sıralamasında yer almayı başarmış İrlanda universiteleri mevcuttur. Ulkede bir cok yuksek eğitim ve dil kurumları bulunmaktadır. Henuz Turk oğrenciler tarafından keşfedilmemiş olsa da, İrlanda bir cok farklı milletlerden oğrencilerin uğrak yeri olmuş durumdadır. Ulke yaz aylarında ozellikle İspanyol ve Fransız oğrenciler tarafından sıklıkla tercih edilmektedir.
Uygun Fiyatlar
İngiltere ile karşılaştırıldığında oğrenciler daha makul fiyatlara daha kaliteli eğitimi İrlanda'da alabilirler. Ayrıca Eğitim İrlanda ile kayıt yaptıran oğrenciler indirimli fiyatlardan yararlanabilirler. Eğitim İrlanda'nın anlaşmalı olduğu dil okulları ve universiteler Turkiye'de diğer danışmanlık şirketleri tarafından sunulan imkanlardan daha ucuzdur.
Şirketimiz calışanları aynı sizler gibi bir zamanlar yurtdışına cıkma ozlemi yaşamış, bu ozlemi gerceğe donuşturerek İrlanda'ya gelmiş ve eğitimlerini bizzat İrlanda'da tamamlamış insanlardır. Bu nedenle diğer bir cok kuruluşa gore İrlanda hakkında daha geniş bilgi ve tecrubeye bizzat sahiptirler. Eğitim İrlanda sizi sadece İrlanda'ya gondermekle kalmaz. Aynı zamanda eğitiminiz suresince danışabileceğiniz bir catı her zaman İrlanda icerisinde sizleri bekliyor olacaktır.
Konaklama İmkanları
İrlanda bircok milletten oğrencinin uğrak yeri olduğu icin, konaklama imkanları da buna paralel olarak oldukca gelişmiştir. Aile yanı, ozel veya universite yurtları, pansiyonlar veya odalar oğrencilerin en cok tercih ettikleri konaklama yerleridir. Buna ek olarak oğrenciler aynı Turkiye'de olduğu gibi bir kac kişi bir araya gelerek ev tutabilirler. Fiyat acısından ev veya oda kiralama daha makuldur. Ancak aile yanının sıcaklığı ve İngilizce'ye olan katkısıyla, yurtların sunmuş olduğu ceşitli imkanları da unutmamak gerekir.
Calışma Fırsatı
Son yapılan uygulamalarla artık İngiltere'ye giden oğrenciler icin gecerli olan calışma politikası değiştirilmiş ve oğrencilerin calışma hakları alınmıştır. Aynı zamanda daha once mezuniyet sonrası verilen 2 senelik calışma izni de yeni uygulamar ile kaldırılmıştır.
İrlanda da ise oğrenciler haftada 20 saat parttime olarak calışabilirler. Bu hem İngilizce'yi ilerletme hem de yaşam giderlerini karşılayabilme adına cok guzel bir fırsattır. Biroğrenci parttime calışarak aylık ortalama 800 Euro civarında bir gelir elde edebilir. Bu yurtdışı eğitim İrlanda miktar oğrencinin aylık yaşam giderlerini karşılamasını kolaylıkla sağlar. Hatta para bile biriktirebilir. Yaz ve tatil donemlerin oğrenciler fulltime olarakta calışması izinlidir.
Lisans mezunu oğrenciler okullarını başarılı bir şekilde tamamladıklarında 1 sene calışma hakkı elde ederler. Bu bir sene hem guzel bir tecrube hem de okul parasının cıkarılması acısından bulunmaz bir fırsattır. Bircok bilişim firmasının Avrupa genel merkezleri İrlanda'da bulunmaktadır. Google, Microsoft, Facebook vs. gibi bircok bilişim devi bunyesinde calışabilecek universite mezunu Turkce bilen calışan aramaktadır.
Doğa Harikası
İrlanda doğal guzellikleri Avrupa'nın kucuk sevimli bir adasıdır. İkliminden dolayı ada adeta yeşil renge burunmuştur. Bu yeşil Atlas okyanusunun mavisi ile birleşince ortaya doyumsuz bir goz ziyafeti cıkmaktadır. Cork, Kerry, Galway ve Limerick başlıca ziyaret merkezleridir. Oğrenciler eğitimlerinin yanı sıra İrlanda adasının doğal guzelliklerinide keşfederek hoşca vakit gecirebilirler. Daha detaylı gezi rehberi icin aşağıdaki site ziyaret edilebilir.
Duşuk Maliyetli, Kolay Vize İmkanı
İrlanda vize harcı yalnızca 60 Euro olup şahsi buşvuru gerekmemektedir. Belgeler online başvurudan sonra posta ile gonderilebilir. Bu da bircok maaliyeti ortadan kaldırmaktadır. Genişletilen pilot vize calışması ile 24 haftaya kadar olan oğrenci vizeleri 4-5 iş gunu icinde verilmektedir. Bu durumda İrlanda en kolay vize alınan ulkelerden biri olmuştur.
irlanda vize
Turk'lere duyulan sıcaklık
İrlanda’da 1845-1849 yılları arasında yaşanan ve bircok kişinin olduğu kıtlıkta zor durumda olmasına karşın İrlanda’ya 3 gemi yardım gonderen Osmanlı İmparatorluğunadolayısıyla da Turk insanına buyuk bir sempati duyulmaktadır. Gemilerin ulaştığı Drogheda şehrinin ambleminde Ay-Yıldız bulunmaktadır.
-
06-09-2019, 18:26:13Kayıtlı Üye