PlayStation PS3'u Kırdırmadan HDD İle Oyun Oynama [Yardım]
Oyun Konsolları0 Mesaj
●18 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun Konsolları
- PlayStation PS3'u Kırdırmadan HDD İle Oyun Oynama [Yardım]
-
27-09-2019, 15:15:47Kayıtlı ÜyeOzellikle başlıktaki gibi bir şey oluyor mu onu oğrenmek istiyorum. Oyun indirme sitelerinden fixlenmiş oyunları 1 TB'lik Hard Diskime indirip Ps3'ume bağlayacağım.Offline bir şekilde oynayacağım.Boyle bir şey oluyorsa lutfen yardım edin. Eklenti : İnternette boyle bir yazı buldum kırdırmadan boyle yapabilir miyim? Arkadaşlar Şimdi Size Yazılı Olarak PS3'de Nasıl Kopya Oyun Oynanır Onu Oğreticem. Tabiki İnternet'ten İndirdiğimiz Oyunu PS3'e Aktaracağız. Bi Oyunu İndiriniz Mesela Modern Warfare 3. MW3 İndirin Oyunu Harddisk'inize veya FlashBellek'inize Aktarın. Harddisk'iniz veya FlashBellek'iniz Fat32 Formatlı Olması Lazım. Buna Bakmak İcin Harddisk'iniz veya FlashBellek'iniz Bilgisayar'a Bağlı Olması Lazım. Bilgisayarım'a Girin Harddisk'inize veya FlashBellek'inize Sağ Tıklayıp Ozellikler Diyin. Orda Cıkması Lazım. Oyunu Attınız Şimdi Harddisk'inizi veya FlashBellek'inizi PS3'e Bağlayın. Şimdi Manager'inize Girin (gaia,open,backup,multiman) Ordan Oyununuzu Bulun Ve Oyuna Girin. Oyunu Beğendiyseniz Oyunu PS3'un HDD Sine Aktara Bilirsiniz. Bunu Yapmak İcin Manager'inize Girin. Oyununuzu Bulun Oyuna Girmeden Daire Tuşuna Tıklayınız Yes Deyiniz Yukleme Başlicaktır. Bu Kadar Cok Basit. Oyun True Blue'ise Oyuna Eboot Yapın e-Boot Yapmak İcin Oyunun e-Boot'unu İndirin Dosyaları Oyunun İcine Atın Bu Kadar. Not: FlashBellek veya Harddisk'inizin İcine GAMEZ Klasoru Acın __________________