Arkadaşlar benim ev arkadaşı amerikaya gidiyor, donerken bi konsol istiyecem ondan ama karasız kaldım bana yardım eder misiniz? Neden karasız kaldığımıda anlatayım hemen. PS3 diyelim, şimdi bu alet yeni olduğu icin baya pahalı ama turkiyeye gore baya ucuzmuş orada. 600 dolar falan dediler, ne yapar eder bulurum o parayı ama bu seferde orjinal oyun olayı var, ne bilim ps2 deki gibi cip taktırma veya başka bi kurnazlıkla bu oyunları kırma olayı varmı bu makinada? eğer varsa buyuk ihtimalle onu aldıracam, zaten amerikadan gelme olacağı icin garantisiz olacak o yuzden kormuyorum takırmaktan falan, neyse; PSP bu aralar en cok kafama yatan aletti taaki 2 gundur forumun oyunlar bolumune takılmaya başlayıncaya kadar, anlamadım bişey bi ton versiyon deniyor yoq yukleme boşaltma falan, aslında benim icin en uygunu bu alet cunku baya seyahat ederim o yuzden istiyorum ama ne bilim sanki ben onu bozarım gibi geliyor bana, eğer ps2 joypadlari gibiyse makinanın tuşlar benim 2 haftada elimde kalır o alet. Fiyatıda buraya gore cok uygun 180 dolar dediler,neyse Bide efsane PS2 var tabi. Bunu madem PSPduşunuyorum bunu niye duşunmeyeyim diyerek duşundum, fiyatı hakında bir fikrim yoq ama ne bilim piyasada PS3 varken bunu mu almalıyım diye duşunuyorum ve bu seferde yeniden en başa donuyorum yani PS3 mu alsam? Beni bu kısır donguden kurtarabilmek adına yorumlarını yapan arkadaşlara elimden gelen sadece rep vermek olacağı icin onuda yapıcam. şimdiden teşekkurler __________________