PlayStation Playstation 2 Oyunlari Download No Fake
Oyun Konsolları0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun Konsolları
- PlayStation Playstation 2 Oyunlari Download No Fake
-
27-09-2019, 14:44:15Kayıtlı ÜyePlaystation 2 oyunları Download (no fake) Gerekli olan programlar. 1- Emule (oyunları indirmek icin) 2- Win Rar programı (indirilen ps2 oyunlarini acmak icin) 3- Nero Burning Rom ( iso, cue, bin, vb dosya formatlarını dvd’ye yazmak icin) EMULE PROGRAMININ KURULUMU *İlk başta emule progranımı pc’mize kuruyoruz. Netten her hangi bir yerden emule programını bulabilirsiniz. Ardından emule programını kurun.Kurulurken en son kısımda alttaki resmi olan yer geldiğinde kendi işletim sisteminizi ve bağlantı turunuzu secin... Emule acıldığında ise connet diyerek servere bağlanın ( server onemli değil )(pc nizde servis pack 2,anti virus programları olursa emule bağlanmaya bilir) *sececeğimiz ps2 oyunlarının yan tarafında mutlaka www.ps2rip.com yada www.ps2rip.net yazısı mutlaka olmalı. Bu siteyede goz atabilirsiniz. İspanyolca dil iceriği olduğu icin uye kaydı yaptırmak biraz sorun olabilirJustun cabalarım sonucunda biraz zorda olsa başardım Kullanıcı adı: burhanburhan Şifre : nuncivek Kullanıcı adı şifre guncellenmiştir.. Siteye girdiğinizde ps2nin start tuşuna benzeyen kısıma “Entrar” linkine tıklayın Sonrada sol tarafta bulunan kullanıcı girişi kısmından giriş yapın Bu sitedeki oyunları emule ve benzeri programlarla indirebilirsiniz.(bittorent programları olmaz) Her oyunun kendine ait bir şifresi var. Oyunların hemen altındaki şifreleri bir yere not alın. Oyunların hepsi rar olarak sıkıştırılmış durumda, acarken buradaki şifreyi yazıyoruz. Oyun indirirken en fazla iki oyun secin. Nedeni ise ne kadar upload o kadar download. (Ben 8 saatte 1 GB baytlık veri indirebildim uplaodı ise 1 GB idi.) İndirme işlemi cok yavaş olduğu icin sabırlı olanız gerekiyor. ( 9 aydır indiriyorum. Bir oyun 4 gunde iniyor. Hic yanlış indiği olmadı.) yuzde yuz calışan oyunlar. Oyunlarda dvdrip yazarsa ve baytı azsa bu oyun daki video goruntuleri silinmiş demektir. Dvdfull yazanları tercih ediniz. Multi 5 gibi yazılar ise oyunun dil seceneğini gostermektedir. OYUNUN RAR ARŞİVİNDEN ACILIŞI Oyunu acarken şifresini istediğini bir kez daha hatırlatayım. Şifreyi yazıyoruz ve 4 GB lik oyun, başlıyor acılmaya. Oyunun acılması iki aşamalı. Yaptığımız adım ise 1 aşama idi.1 aşamanın sonunda karşımıza(oyunu kucuk bolumlere ayırarak sıkıştırıldığı icin) sfv uzantılı bir dosya ve bir suru uzerinde sayı yazan (001.rar - 002.rar) rarlı dosya cıkıyor.(aynı benim emule programını parcaladığım mantıkla) herhangi bir tanesini acarak(sfv haric) iso, cue, bin uzantılı bir dosyaya ulaşıyorsunuz. 1. acma işleminde bir suru rarlı dosya 2. acma işleminde ise asıl oyuna ulaşıyorsunuz. NERO PROGRAMI İLE OYUNLARI DVD YE YAZDIRMA... Her hangi bir nero programı ile “kalıbı yazdır” deyip oyunun yerini gosteriyorsunuz. 2x gibi bir değerde yazmanızı tavsiye ederim. İyi eğlenceler umarım başarabilirsiniz. Yine sorun ollursa foruma yazın yardımcı olmaya calışıyım.Bu yazıyı sevgili arkadaşım haydar okumasın web sitesini bitirsin sonra okusun.... Şimdiye kadar 70 oyun indirdim...liste icin (belki kesilebilir) Kar amacı gutmuyorum.sevgilerle.. ilk defa forum sayfalarını kullandığım icin resimler belki gelmeyebilir... __________________