Merhaba size Playstation 2 de dvd film izlemenin kesin yontemini anlatacağım. Oncelikle bunu sadece kendi ps2'imde denedim yani bu sorunu bende yaşıyordum. Matrix infinity v 1.93 cipe sahibim İlk once playstation acılırken matrix logosunu goruduğunuz an joystick ten start tuşuna basılı tutun. Ekranda disable infinity yazacaktır bu yazıyı gorduğunuzde cip devre dışı kalmıştır. Şimdi Playstation'nu restart atalım istediğiniz filmi yerleştirip izleyebilirsiniz. Ayrıca cipi tekrar aktif etmek icin playstationu yeniden başlatmanız yeterli. O zaman cip devrede olduğu icin kopya oyunlarınızı oynayabilirsiniz. Ayrıca bulduğum bir bilgide yine playstation acılırken cip logusunu gorduğunuz an ucgen+cember tuşlarına basılı tutun. Cipimizin bios menusu gelecektir buradan dilediğiniz ayarları değiştirebilirisiniz ben menu başlıklarından pek anlamadım o yuzden değiştirmedim. Bu yontemi deneyen arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Şimdiden teşekkurler.
Bir video anlatım yaptım. http://www.youtube.com/watch?v=2exb6...feature=colike" frameborder="0" allowfullscreen> Video daha yeni yukledim bir kac saat sonra izlenebilir olur