Sistem - İnternet Oto İşlem v1.0 (Hayaldi, gercek oldu)
Program Download0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Download Merkezi
- Program Download
- Sistem - İnternet Oto İşlem v1.0 (Hayaldi, gercek oldu)
-
27-09-2019, 14:40:04Kayıtlı ÜyeEvet, bir kac gundur kodlamakla uğraştığım programı sizlerle paylaşmak istiyorum. Programa hangi şartlarda nasıl bir işlem uygulaması gerektiğini belirtin, o, vakti geldiğinde -şartlar uyduğunda- yapmak istediğinizi yapsın. Kısaca bu program: "Hangi şartlarda nasıl bir işlem uygulayalım" programıdır. Resimlerden anlayacaksınız işlevini. ONEMLİ NOT! LUTFEN BİR İŞLEMİ KAYDETMEDEN ONCE GUZELCE BİR KONTROL EDİN. "İŞLEM SUREKLİ OLSUN"A TIKLARSANIZ İŞLEM, KOŞULUN GERCEKLEŞTİĞİ HER AN UYGULANIR. Oto İşlem'e diyin ki, "Eğer boyle olursa o zaman boyle yap." "İşlemler Listesi"nde de gorulduğu gibi birden fazla işlem kaydedebilirsiniz. Program, bunları seri bir şekilde denetleyip şartı gercekleşmiş olan işlemi uygulayacaktır. Bir işlemi, 1 gun sonra, 1 ay sonra ya da 1 yıl sonraya erteleyebilirsiniz. "Ayarlar" kısmını programı kullanışlı hale getirmek icin yazdım. Şimdi bu kısmı biraz teferruatlı anlatacağım. "ŞİFRE" bolumunde ilk input'a (parola girme yeri) en fazla 8 haneli bir şifre yazın, ikinci input'a ilkine yazdığınızı tekrar edin. Bu şifre programa ulaşmak istediğinizde sorulacaktır. İsteğe bağlıdır. "BAŞLANGICTA" bolumunde programın İşletim sisteminizin başlangıcında acılıp acılmamasını belirleyebilirsiniz. (Dilerseniz arka planda calışsın'a tıklayarak programı başlangıcta arka planda calıştırırsınız.) "KISAYOL" bolumunde programı gizleyip tekrar gorunur hale getirmek icin kısayol belirleyebilirsiniz. Program ilk kurulduğunda gizleyip gosterme kısayolu (CTRL+ALT+S)'dir. Aynı zamanda işlem kontrolunu acıp kapamak icin bir kısayol belirleyebilirsiniz. Program ilk kurulduğunda bu kısayol (CTRL.+ALT+P)'dir. "SURUM" bolumunde programın surumunu gorebilirsiniz. Aynı zamanda yeni bir surum cıkmış mı diye oğrenebilirsiniz. Eğer yeni bir surum cıkmışsa indirebilirsiniz. "HAKKINDA" bolumunde ise bu guzel programı kim yazmış, bunu oğrenebilirsiniz. (Oho! Oho!) __________________