İberia havayollarından Turkiye den ispanya aktarmalı peru 27 nisan gidiş ve 27 eylul donuş olmak uzere 2000 ytl karşılığı ucak bileti aldık. Giderken ispanyada konaklama verilecek dediler ancak İspanyada ne konaklama ne herhangi birşey vermediler. Kız arkadaşım 10 saat boyunca havaalanında beklemek zorunda kaldı. Eğer boyle bir şeyi taahhut ediyorsan bunu uygulamak zorundasın. Bunuda gectik bir sorunumuz cıktı vize arkadaşımın vize tarihi gectiği icin odeme yapmamıza rağmen turist vizesi ile 6 ay turkiyeye girişi yasakmış biz bunun 6 ay olduğunu bilmediğimiz icin 5 ay sonrasına bilet aldık. Şimdi bilet tarihini 1 ay sonrasına aldırmak istiyoruz yani ekim ayına ve fark odememiz gerekirsede oderiz diyoruz durumu acıklıyoruz. yanlız verilen cevap yapabilecekleri bişey olmadığı biletin kesim tarihinde yani eylulde donuş yapılma zorunluğunda olduğunu soyluyorlar. Diyoruz madem değiştiremiyoruz perudan ispanyaya ve ispanyadan peruya gidecek birisine yerimizi devredelim, o gitsin bunu siz ayarlayabilirsiniz yada biz bunun icin bakalım onada yanaşmıyorlar. Bilet kimin adına kesildiyse o kullanmak zorunda diyorlar. Yani anlayacağınız belkide ucak boş donecek. Ancak yapacakları bişey yokmuş. Anlayacağınız iberia havayolu şirketinin rezilliği bu. paramızı aldık gerisi fasa fiso şeklinde bi zihniyetteler anlaşılan. Bizde 2000 ytl ye yeni bir bilet almak zorunda kalıcaz doğal olarak. Ancak tek bir yol var oda arkadaşımın turist vizesi dışında bir vize alarak turkiyeye bu tarihte gelmesi. Perudan Turkiyeye gelebilmek icin ne tur vizeler alınabilir ve gerekli belgeler nelerdir bunun icin? vize yada ucak bileti konusunda yorumlarınızı bekliyorum. Belki bana bir fikir veren cıkabilir.
- ReadBull.net
- Eğitim Forumları
- Üniversiteler
- İberia'nın Yaptığı Rezillik
-
06-09-2019, 18:18:56Kayıtlı Üye