Herkese merhabalar... Oncelikle bendeki ps3 fat kasa ve onceden kırdırılmıştı. Malum kardeşim online oyuna girerken guncelleme yapmış. Ancak guncelleme yarıda kalmış. Ps3u acmaya calıştığımda surumu 4.81 veya ustune guncelleyin falan diyordu. Ferrox falan en guncelini bulup yuklemeye calıştım bozuk veri falan dedi en sonunda Sony'nin sitesinden orjinal 4.81 guncellemesini indirdim fat32 flash belleğin icine atıp taktım ps3e. Guncellemeye başladı sonra bi anda ekran gitti. Ben kendisi guncellenir deyip başından kalktım 3-4 saat sonra geldiğimde hala aynı şekil duruyordu goruntu gelmemişti. Donmuş olabileceğini duşundum ve arkadaki duğmeden kapattım. Sonra ne olduysa birdaha hicbir şekilde goruntu alamadım cihazdan. Bu işlemleri yaparken Hdmi to VGA ile monitore bağlıydı. Goruntu ayarları resetlemesini yaptım işte basılı tutup 3. Bip sesinden sonra tekrar acma falan safe modda girmeyi denedim gene olmadı. Direk Hdmi kablosuyla TV ye bağlamayı denedim aynı resetleme işlemlerini oradada yaptım gene olmadı. Hicbir şekilde goruntu alamıyorum. Yardımcı olursanız cok sevinirim. Herkese iyi forumlar dilerim... __________________