Merhaba arkadaşlar.
Ben liseden yeni mezun oldum. Osym sınavında istediğim bolumlerden tuturabileceğim okullar vardı fakat ailem okulları beğenmediği icin tercih yapmayıp bir sene dana hazırlanmaya karar verdim. Annem benim tıp okumamı istiyor bense yazılım muhendisliği istiyordum ama annemin gozunde yanlış bilmiyorsam krostokinos diye bir rahatsızlık var. Bende ilerde ne olur ne olmaz beni beyaz onlukle gormesini istediğimden tıp okumaya karar verdim fakat Turkiye'deki okulların tıp puanı cok yuksek, zor ve iyi bir universite olmazsa baya niteliksiz olsuğunu bildiğimden yurtdışında okumak istiyorum. Ailemin durumu cok şukur kotu değil. Orta halliyiz fakat yıllık 8000€ okul masrafının hepsini karşılayacak kadar gucumuz yok. 2gecedir uyumayıp burs imkanlarını araştırıyorum ama malesef sonuc alamadım. Sizden ricam bana burs verebilecek kurum, kuruluş, yada hayırsever -artık ne varsa- iletişime gecmemi sağlayabilir misini? Polonya Avusturya Bulgaristan araştırdığım kadarıyla en uygun yerler. Eğer bana buralardan bura verebilecek bir yer bulursanız yada yonlendirebilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkurler.