Merhaba arkadaşlar bana bu konuda gelen ozel mesajlar ve sizlerin internetteki kotu niyetli kişilerin downgrader diye belirttiği dosyaları kullanarak PSP'nizi bozma ihtimalinizi goz onunde bulundurarak yepyeni ve yararlı bir paylaşım yapmak istedim. Burada eklediğim dosya tamamen kendi upload'umdur. forumtr uyelerine ozeldir. MPH nickli bir şahsın geliştirdiği ve PSP'nizin versiyonunu 2.00'dan 1.50'ye duşurmenize olanak tanıyan bir metodun tarazımdan yazılmış tum detayları iceren anlatımı,gerekli tum dosyalar ve bir de internetten save ettiğim bir adet html formatında resimli anlatımını rar'ladım ve rapidshare'e upload ettim,tek dosyadır. İşte link;Buraya Tıklayın RAR şifresi : www.forumtr.com Biraz da detay verelim,dikkatlice okuyun lutfen.. Oncelikle herşeyi en az 10 kere kontrol edin arkadaşlar.. Burada anlatılan işlem dikkatsizce yapıldığı takdirde geri donuşu olmayan hasarlara yol acabilir.Cunku PSP'nizin ROM'una flash atıyorsunuz bunu aklınızdan cıkarmayın AMAN DİKKAT..!! Eğer bozarsanız kesinlikle mesuliyet bana ait değildir..Aksi goruşteyseniz lutfen kullanmayınız yuklediğim dosyaları..Herşey guvenliğiniz ve ic huzurunuz icin.. Bu dosyalar tarafımdan ve binlerce insan tarafından test edilmiştir.. Ben şahsen 2 kere denedim birşey olmadı. Cok dikkatli davranın.Bugune kadar kimse bununla ilgili bir hasar belirtmemiş.Benim temiz dosyaları sizlerle paylaşmamın ana sebebi aynı isimli bir PSP Trojan'ını indirme ihtimalinizi engellemek..Etraftan gelişiguzel dosya indirirseniz PSP'nizi bozabilirsiniz.Eklediğim dosyaları Norton vs.. trojan zannedebilir,ancak kesinlikle değildir.Evet PSP'nin Trojanı da cıktı ve bu downgrader gibi gozukuyor ancak onemli sistem dosyalarını silerek psp'nizi bozuyor.Elbette bu eklediklerim guvenebileceğiniz dosyalardır. 2.00 dan 1.50 ye inmek icin; Gerekenler : - PSP'niz 2.00 'da olmalı.Daha yukseği değil. (Lazım olursa diye 2.00 update dosyasını da koydum) - 1.50 Guncelleme dosyası. (Ben klasore koydum,guvenle kullanabilirsiniz.) - MPH Downgrader (Bu da var klasor halinde) Kurulum : - PSP/GAME/ klasorunuzde UPDATE isimli bir klasor oluşturun. - "EBOOT for 1.50 Update" klasorundeki EBOOT.PBP dosyasını UPDATE klasorunun icine kopyalayın. - "overflow.tif" dosyasını PSP/PHOTO/ klasorune kopyalayın. - "h.bin" dosyasını memory stick'inizin icine direk atın.Yani altındaki başka bir klasore değil. - "index.dat" dosyasını da h.bin'in yanına kopyalayın. - Adaptorunuzu takın. Sonra USB modundan cıkın ve PSP'nizin ana ekranındaki PHOTO menusune gelin.Sonra bu menuye girin. Simsiyah bir ekran ve garip yazılar gormeniz lazım.Bu normal.. 30 saniye kadar bekleyin ve PSP'nizin kapama tuşunu basılı tutarak tamamen kapatın. Tekrar actığınızda games menusune gidin ve 1.50 Update'i aynen calıştırın. Onemli NOT: %99'da hata verecektir,panik olmayın.Hata mesajını alınca Yine basılı tutarak kapayın..Tekrar actığınızda bir hata mesajı daha olacak bunu da onemsemeyin. O tuşuna basın. İşte bitti... Kolay gelsin..İyi eğlenceler.. NOT: İyice bilgilenmeniz icin html şeklinde detaylı ve resimli bir anlatım koydum Herkese iyi eğlenceler... Olası hasarlardan ben sorumlu tutulamam.Ben bu dosyalarla iki kez downgrade ettim Hic bir sorun cıkmadı.Update sırasında asla kesmeyin işlemi..Bitene kadar bekleyin mutlaka..Yoksa cop olur PSP.. BAŞARILAR.. Bu downgrader MPH tarafından geliştirilmiştir. This downgrader was developed by MPH. 2005 cuizable www.forumtr.com __________________