Xbox Quantum Break'e Xbox One X uyumluluğu geliyor
Oyun Konsolları0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun Konsolları
- Xbox Quantum Break'e Xbox One X uyumluluğu geliyor
-
27-09-2019, 13:47:50Kayıtlı ÜyeSevilen oyun Microsoft'un yeni konsolunda 4K cozunurlukte calışacak. Geride bıraktığımız senenin populer oyunlarından Quantum Break, cıktığı donemde bazı kesimler tarafından oldukca sevilmiş, bazı kesimler tarafından olumsuz eleştirilere maruz kalmıştı. Zamanla oynama mekanikleri sayesinde diğer TPS oyunlarına nazaran daha yenilikci oynanış mekanikleri bulunduran Quantum Break'e Xbox One X uyumluluğu geliyor. Yani başarılı yapımı bundan sonra Xbox One X uzerinde 4K cozunurlukte oynayabileceksiniz. Direkt olarak Remedy'nin doğruladığı bu bilgi sonrasında Xbox One X'te saf 4K cozunurlukte calışacak oyunların sayısı oldukca genişledi. Grafikleri ve ozellikle yuz animasyonları ile başarılı bir yapım olarak kabul edilen Quantum Break'in 4K cozunurluk desteği sayesinde daha kaliteli olacağını soyleyebiliriz. Diğer bir yandan Microsoft'un Xbox One icin yapacağı duyuruların sonu gelmedi. Gamescom suresinde duyurularına devam edeceğini belirten Microsoft'tan yeni haberler gorebiliriz. Oyunun şimdilik Xbox One X'te nasıl goruneceği dair bir video paylaşılmadı. Fakat Gamescom fuarı bitmeden Quantum Break ile alakalı bir video goreceğimizden emin olabiliriz. Xbox One X icin daha hangi oyunların 4K cozunurluk desteğine sahip olacağını merak ediyoruz. Ancak tahminlere gore satış rakamları konusunda başarılı her oyun Xbox One X'te 4K cozunurlukte calışacaktır. __________________