Beyler ben Ps2 almayı duşunuyorum..o yuzden forumlarda bi araştırma yaptım ama şikayetten başka bişi gormedim.. size bazı sorular sorucam beni bilgilendirirseniz sevinirim 1.slim kasalar cok cabuk ısınıyolarmış ve lenslerinin omru kısaymış, adaptorleride yanıyomuş..Doğru mu bu herkes yaşıyo mu bu sorunları? 2.Birbirinden farklı cipleri var ps2 nin ben hangisinin en kaliteli oldunu nasıl anlicam? bana en iyi ciplerden bi kac tanesini onerebilir misiniz? 3.Bi Ps2 kafe de ps2lerin harddisk benzeri bi ek parcası oldunu gordum cd siz harddiskten oyunları acabilioduk..bunun ucreti nekadar, her yerde bulunurmu? kac gb? 4.Ps2 de film isleyebilmek icin hangi programı yuklememiz gerekiyor? 5.Ps2 nin Lensi eskidi dielim, deiştirmek kaca maal olur? 6.cipi taktırdıktan sonra kopya cd ve dvd oyunları oynayabilecek miyim yani kopya dvd leride calıştırcak mı? 7.ayrı olarak psp nasıl bişi goruntu kalitesi ne fiyatı ne? ps2 yerine onu alsam daha mı ii olur? gameboy gibi bişi o sanırım.. __________________