Mrb. Arkadaşlar.. 1 Haftalık psp kullanıcısı olarak duşuncelerimi aktarmak istiyorum..(Not: 2 aydır bu makineyi araştırıyodum) İlk başta makine gercekten harika. Goruntusu, tasarımı, kullanışı cok guzel. Detaylı teknik ozellikleri her yerde olduğundan onlara girmiycem. Garantili olsun gazıyla 570 YTL ye bimexten satın aldım. Acılmamış Kutulu!! Kutuyu acınca titreye titreye makineyi. temiz bir bezin uzerine koydum.Sonra kullanma kılavuzunu acıp. Batarya+ Umd disk+ 32 mb. hafıza kartını yerleştirdim.2 saat sarj ettim. Makineyi calıştırıca guzel bi goruntu biraz kurcalayınca umd nin icindeki demoları izledim.Goruntu 4/4 luk. Ses kulaklığı takınca harika. Uzerindeki dahili hoporler cok aşırı ses cıkarmıyo.makinenin versiyonu 2 olarak geldi. kopya oyunların 1,5 ta caıştığını biliyodum. Fakat. Bi ara dalgınlıkla. 2,6 versiyonu yukledim ve aman!! dedim. Baya bir araştırmadan sonra genel tavsiyenin beklemek olduğunu anladım.Makineyle internete bağlanmak cok kolay. Wi-fi bağlantısı. resim ve animasyonları kapatırsanız. cok hızlı bir şekilde sorf yapabiliyosunuz.Sonuc olarak PSP yi. genel olarak avanaj ve dezavantajlarıyla karşılaştırınca;
Dezavantajları: 1-) İcinde minumum 20 Gb. Hardisk olmalıydı.(Gerci ozaman Memory stick disklerini kime satacaklardı?) 2-) Memory stick icin gidip 1 Gb lık diske 170 YTL verme olayı duşundurucu. Şuan 2 Gb.ı cıkmış durumda. ve ileriye yonelik olarak duşununce kesin daha yuksek kapasitelileri cıkacak ve fiyatlar duşecek duşuncesiyle biraz beklemekte fayda var. (ayrıca 4,3 dahili hardisk takılı bir resim koymuştum eninde sonunda dahili hardisk bu makineye takılacak kanaatindeyim.) 3-) Bu biraz varsayım olacak ama; kablosuz olarak tv ye bağlansa, ve kablosuz joistikle oynanabilme imkanı koyarlarsa muhteşem olur. Bunun olması coka mantıksız değil. 4-) Umd diskleri elimizi kolumuzu bağlıyo.. Dvd diskle calışma imkanı olsaydı yine harika olucaktı. AVANTAJLARI: Bunlar icin tek kelimeyle mp3+dvd+oyun zaten mukemmel icin hayalin otesinde bir makine.. GENEL KARŞILAŞTIRMA OLARAK bu makinenin tam randımanlı olarak kullanılabilmesi ve geliştirilmesi icin en az 5 ay daha beklemek gerekecek...BENCE SATIN ALMAK İCİN ACELE ETMEYİN.. SELAMLARIMLA __________________