Vacation Simulator duyuruldu
Oyun Konsolları0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun Konsolları
- Vacation Simulator duyuruldu
-
27-09-2019, 13:20:54Kayıtlı ÜyeSanal gerceklikle tatile cıkmaya hazırlanın! Vacation Simulator ile birlikte sanal gerceklikte tatile gitme vakti geldi! Daha oncesinde Job Simulator ve Rick and Morty: Virtual Rick-ality! isimli oyunları ortaya koyan studyo, oyunda bir insanın tatilde yaptıklarının aynısını oyuncuya yaptıracak. Guneş kremi surmek, guneşlenmek, rahatlamak ve rahatlamak icin ceşitli aktiviteler yapacağımız oyunda geliştirici ekip oyunculara adeta tatil havası yaşatmak istiyor. Vacation Simulator ile sanal gerceklikte tatile cıkıyoruz Mekaniksel anlamda Job Simulator'a oldukca fazla benzeyen oyun, yer yer keşif ve bulmaca oğeleri iceriyor. Oyuncuyu hayali bir adaya atacak olan geliştiriciler, oyunun dunyasında yer alan neredeyse butun nesneleri oyuncu ile etkileşime girecek şekilde tasarlamış. Şahsen yaş kitlesi olarak tum oyunculara hitap eden bu seriyi oyuncuların neden sevdiğine bir turlu anlam getiremiyorum. Sabah 9 akşam 10 arasında koşuşturan bir ozel sektor calışanının eve gelip tekrar sanal gerceklik icerisinde ozel sektorde vakit gecirmesi bana oldukca ilginc geliyor. Vacation Simulator icin bu durum gecerli mi bilmiyorum fakat yeniden oynanabilirliği oldukca az olan bu serinin nasıl bir başarı yakalayacağı ise ayrı bir tartışma konusu olacaktır. __________________