Buyuk bir heyecanla beklediğimiz ya da en azından benim buyuk bir heyecanla beklediğim PlayStation Experience 2017'den yeni haberler geldi sevgili Oyungezerler. Etkinlikte The Last of Us II ve Ghost of Tsushima'nın geliştiricileri ekiplerinin panel tarihleri ve saatleri belli oldu. Sony'den gelen acıklamaya gore The Last of Us II icin Neil Druckmann ve Halley Gross panelde yer alacak. Bu ikiliye oyuncu ekibinden kilit isimler eşlik edecek. The Last of Us II paneli cumartesi gunu, 9 Aralık'ta (Turkiye saatiyle 10 Aralık'ta) gercekleşecek. Media Molecule'un Dreams oyunu Turkiye saatiyle 9 Aralık gunu saat 23.30'da oyunseverlerle buluşacak. Panelde "cok ozel bir konuk" olacakmış sevgili Oyungezerler. Ghost of Tsushima paneli Turkiye saatiyle 10 Aralık gecesi, saat 2.30'da gercekleşecek. Sucker Punch, bu panelde fikrin ortaya nasıl cıktığından tutun da oyunun konseptini hangi aşamalardan gecirip oluşturduklarına kadar pek cok şeyden bahsedecek. Oyun hakkında bazı yeni detaylar acıklanacak. Tabii ki en buyuk heyecanımız The Last of Us II icin. Eli cekicli kadın kim? Bu soruı cok buyuk ihtimalle bu panelde cevap bulacak. The Last of Us II'nin paneliyse Turkiye saatiyle 10 Aralık sabah 5.30'da gercekleşecek. Boylece bu dev yapımın oyuncu kadrosunun tamamıyla da tanışmış olacağız. Paneller arasında Uncharted 10. Yıl paneli de bulunuyor ancak seriye yeni bir şeyler duyuracaklarını hic sanmıyorum. Neticede Uncharted 4 ve Kayıp Miras maceralarını cok taze bir şekilde geride bıraktık. Şahsen serinin Nathan olmadan devam etmesini de pek istemiyorum.