Xbox 4 tuşa aynı anda sorunu(XBOX)
Oyun Konsolları0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun Konsolları
- Xbox 4 tuşa aynı anda sorunu(XBOX)
-
27-09-2019, 13:18:14Kayıtlı ÜyeArkadaşlar gectiğimiz gunlerde XBOX’ımda bir sorun oluşmuştu ve aleti İStanbul’a kargo ile gondermiştim.İstanbul’daki firma alete yeniden yazılım yukleyip bana tekrar gonderdi.FAkat aletteki sorun cozulmesine rağmen daha başka bir sorun peydah oldu!!!!!! Sorunum şu; Oyunlarda oyundan cıkıp ana menuye donmek icin gamepad uzerinde bulunan 4 adet tuşa aynı anda basıyordum ve ana menuye donuyordu.FAkat artık bu olay gercekleşmiyor ve oyundan cıkmak icin XBOX’ın acma kapama tuşuna basmam gerekiyor.HEmen İStanbul’u aradım ve bana verdikleri cevap yeni bir yazılım yuklemeleri gerekdiği oldu.Ben şimdi tekrar aleti kargo ile istanbul’a nasıl gonderecem diye adamlara da bozuk attım,canım cok sıkıldı. Sizden ricam bu yeni yazılım yukleme işini benim nasıl yapabileceğimi bana anlatmanız.Eğer kendi başıma yapılacak bir şey varsa denemek istiyorum.Yok kardeşim sen yapamazsın diyorsanız da tekrar kargoya 20 Y.T.L para vermekten ve 4-5 gun kargo yolu gozlemekten başka şansım yok. Eğer yardımcı olursanız cok memnun olurum.Şimdiden teşekkurler..... __________________