Metal Gear Solid 1 Hastaları Buraya.......
Oyun Konsolları0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun Konsolları
- Metal Gear Solid 1 Hastaları Buraya.......
-
27-09-2019, 13:17:38Kayıtlı ÜyeİKİ YENİ LİNKKKKKKKKKKKKKKKKK Arkadaşlar Şu MGS 3 Snake Eater'ın meşhur şarkısı geldi.Buraya upload ettim. İyi Dinlemeler. http://www.4shared.com/file/277650/4...ake_Eater.html Ayriyetten Revolver Ocelot hayranları.Sizin İcin Aşağıda........ (Turkce Cevirisi az sonra... ) REVOLVER OCELOT Right...Touch that wire...and the C-4 will blow up along with the old man... So you’re the one that the Boss keeps talking about... Special Operation FOX-HOUND,REVOLVER OCELOT I’ve been waiting for you Solid Snake... Now we’ll see if the man can live up to the legend... This is the greatest handgun ever made,the Colt Single Action Army... Six Bullets... More than enough to kill anything that moves... Now I’ll show you why they call me...REVOLVER... Draw... Hiding for help you,I understand the bullets you see... I make them go where I want... I love to reload during a battle... There’s nothing like the feeling of slamming along silver bullet, into a well greased chamber... All Right...I’m Live Again...Let’s Go! You better hurry up...The old man not gonna last too long... I love the smell of cordite...You know,that sulfury smell... But to you,it’ll be the smell of your own death... You pretty good!Just what I’d expect from the man with the same code as the Boss... It’s been along time since I had such a good fight... But I’m just getting warmed up... What? My Hand! Stealth Camouflage!!! Can’t you even die right... You were lucky,We’ll meet again... REVOLVER OCELOT... Onceki Mesaj......................... Slm Arkadaşlar.Ben size MGS ile aradığınız herşeyi bu linkte vericem.Once MGS den anlayamadığımız bi şey kalmasın diye 1 den başladım.İşte konuşmaların (brifing) turkcesi.............. Unutmadan MGS 1 hastaları bu şarkıyı cok iyi biliriler.İsteyen indirsin........ http://rapidshare.de/files/5317238/T..._Come.mp3.html İŞTE BRİFİNG.............. ( Albay Roy Campbell Solid Snake’i goreve gonderirken yaptığı konuşmanın ilk bolumu) Roy Campbell :Uzun zaman oldu Snake... Solid Snake :Bildiğin gibi bende bu işimin peşindeydim Albay. Roy Campbell :Eski savaşlardan bu yana bununla hic karşılaşmamıştım biliyormusun? Solid Snake :Benden ne yapmamı istiyorsun? Roy Campbell :Timlerde bu işin icinde Snake. Solid Snake :Onlarıda mı cağırdın?O kadar kişiyi neden bu işe soktun? Roy Campbell :Uzgunum ama onlar bu işin uzmanları.Ama burada tek kilit adam sensin. Bizi iceri sen alacaksın. Solid Snake : FOX-HOUND’dan emekli oldum.Artık sen benim kumandanım değilsin. Kimse bana emir veremez. Roy Campbell : Bu emiri yapacaksın,Snake! Yapacaksın! Dr.Naomi Hunter : Afedersiniz. Solid Snake : Bu da kim? Roy Campbell : Dr.Naomi Hunter.FOX-HOUND’ın tıbbi gen terapisinin başkanı. Solid Snake : Askermisin? Dr.Naomi Hunter : Hayır sivilim.Buraya ATGC’den gonderilidim.Hic uyuşturucu kullandın mı? Korkma.Canın yanmayacak. Solid Snake : Bu şey nişan almam icinmi? Dr.Naomi Hunter : İstemiyormusun?Atışlarına cok mu guveniyorsun? Roy Campbell : Snake,dinle.Beş saat once silahlı teroristler Shadow Moses Adasını işgal ettiler. Bu yer Alaska’nın kıyısında kalıyor. Solid Snake : Hangi teroristler? Roy Campbell : FOX-HOUND unitesinin Next-Generation Special-Forces uyeleri.Onların başkan Washington’dan bir istekleri var.Eğer bu olmazsa nukleer saldırı yapacaklar. Solid Snake : Nukleer Saldırımı? Roy Campbell : Bu adada nukleer silahlar olduğu icin korkuyorum. Solid Snake : FOX-HOUND’da nukleer bombamı var? Roy Campbell : Gorevin şu Snake.İlk once DARPA şefi Donald Anderson’u ve silah teknik başkanı Kenneth Baker’ı kurtaracaksın.Onlar orada rehine ve ikiside yaşıyor. Solid Snake : Onları kurtarmak biraz zor iş. Roy Campbell : Ve ikinci olarak,oradaki nukleer bomba riskini araştırıp,eğer saldırıyı başlatırlarsa bunu durdurmalısın.Herhangi bir sorun varmı Snake? Solid Snake : Soru mu?Bu kadar riski ve sorumluluğu almamımı bekliyorsun? Roy Campbell : Sen bu iş icin aklımdaki en ideal kişisin. ........................ ************************************************** ************************************************** ********************** a) BRİFİNG (Bolum-2) ************************************************** ************************************************** **********************- ( Albay Roy Campbell Solid Snake’i goreve gonderirken yaptığı konuşmanın son bolumu) Roy Campbell : FOX-HOUND Hi-Tech Special Forces unitesi bolumu.Benim kumandan olarak calıştığım bolum.Ve seninde ajan olarak calıştığın.Ateş etme ustalığının en seckin olduğu tabaka.Tabii eskidendi...Şimdi onların hepsi birer terorist. Solid Snake : Onlar oyle oldu he? Roy Campbell : FOX-HOUND’ın altı teroristi.Psycho Mantis;beyinsel yetenekleri var.Sniper Wolf; guzel ve olumcul keskin nişancı.Decoy Octopus; patronun kılık değiştiricisi.Vulcan Raven;bir dev.And Revolver Ocelot;nişanı kuvvetli,yenmesi zor biri. Solid Snake : Bu sevimli bakışların altında kotuluk olduğunu bilmeliydim. Roy Campbell : Ve son olarak;FOX-HOUND şirketinin terorist başı; Liquid Snake! Solid Snake : Liquid Snake’mi? Roy Campbell : Evet.Ve sen ona karşı koyabilecek tek adamımsın. Solid Snake : Liquid Snake. Roy Campbell : Senin kod adınla aynı adı taşıyor. Solid Snake : Onun hakkında ne biliyorsun? b) İCERİ SIZARKEN ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************* (Solid Snake sudan boldeye varır.Liquid Snake adamlarına talimat verir.) Liquid Snake : Alarmda kalın!Buradaki herşeyden haberim olacak.Ben diğer SWAT uyelerinin yanına cıkıyorum. (Snake telsizini acar ve Albayla irtibata gecer.) Solid Snake : Ben Snake.Albay beni duyabiliyor musun? Roy Campbell : Cok iyi duyuyorum,Snake.Durumun nedir? Solid Snake : Gorduğum kadarıyla yukarıya cıkmamın tek yolu asansor. Roy Campbell : Tam beklediğim gibi.Asansorle yukarıya cık.Ama hic kimsenin olmadığından emin ol.Eğer benimle irtibata gecmek istersen telsiz numaram 140.15 Telsizin uzerindeki Select tuşu ile numarayı gir.Eğer biz seninle irtibata gecmek istersek telsizin calacak.Bu sesi duyduğun anda telsizi ac. Solid Snake : Tamam.Ben hazırım,gidiyorum. ************************************************** ************************************************** ********************** c) DARPA ŞEFİ DONALD ANDERSON ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************* (Solid Snake ilk gorevini yapmaya giderken.) Donald Anderson : Kim,kimsin? Solid Snake : Buraya seni kurtarmaya geldim.Sen DARPA şefi Donald Anderson’sun,doğrumu? Donald Anderson : Beni kurtarmaya geldin he?Hangi ekipdensin? ************************************************** ************************************************** ********************** d) MERYL İLE KARŞILAŞMA ************************************************** ************************************************** ********************** ( Snake DARPA şefi oldukten sonra dışarıya cıkar ve Meryl ile karşılaşır.) Meryl : Kıpırdama! Demek Şefin oldurdun he! Seni pic kurusu! Liquid! Hayır, sen değilsin. Kıpırdama! Solid Snake : İlk defamı birine silah doğrultuyorsun.Ellerin titriyor. Meryl : !!! Solid Snake : Beni vurabilecek misin, Caylak! Meryl : Dikkatli konuş! Ben caylak değilim. Solid Snake : Yalancısın! Bana gozlerin cok heyecanlı bakıyor.Gozlerinde caylak olduğunu soyluyor. Tabi gorebilirsen.Sen kimseyi asla vuramazsın, doğru değilmi? Meryl : Cok konuştun! Solid Snake : Senin can guvenliğin bile yok caylak. Meryl : Sana soyledim.Ben caylak falan değilim. Solid Snake : Onlardan biri değilsin dimi? Meryl : Kapıyı ac.Kartı almadın mı? Solid Snake : Nicin? Meryl : Cehenneme gideceğizde ondan !!! Solid Snake : Bak bizi sevenler gecikmedi.Ne yapacağız? Duşunme! Ateş et! Meryl : Yardımın icin teşekkurler. Solid Snake : Hey bekle! Kimsin??? (Snake,Ocelot ve Mantis şefin başında patlama koduyla ilgil konuşurlar.) Liquid Snake : Seni aptal.Seni geberteceğim! Revolver Ocelot : Uzgunum efendim. Psycho Mantis : Onun akıl koruması cok guclu.Beyninin icini okuyamıyorum. Liquid Snake : O zaman patlama kodunu oğrenemeyeceğiz, he? Psycho Mantis : Patron iyi bir fikrim var. (Merly Snake’i atlatıp asansore biner.) Solid Snake : Ooofff!! Lanet Olsun!! Psycho Mantis : İyi kız.Bunu sevdim... DEVAMI GELECEK YORUMLARA GORE __________________