ya arkadaslar ben ps ve ps2 sahibiyim vede su ana kadar en uzuldugum sey ki cesitlilik iyidir ama ceside sahip olamama imkani yuzunden keske su game cupe yada x box cikmasaydi cunki oyun firmalarida bolundu canim olmuyor bole.. neyse konuya geleyim en cok uzuldugum konun su eskiden playstationa cikan resident evil 1 in daha sonra resident evil REMAKE adinda gamecube cikmasi.. acayim zoruma gitti olur mu yaa cok severim re serisini vede ilk goz agrindi benim o re vede en saglam jkorku bu bolumundeydi hos diger bolumleride guzel ama diger bolumleri daha cok action agirlikli ama dedigim gibi ilk bolumu cok saglam korkuydu.. simdi ben gziyorum bole devamli site site oyun siteleri anlamisinizdir gametrailer gamaspot yahoo game su bu devamli gozume caliniyor su resident evil remake vede ben onu oynayamiyorsam bari eski surmuyle idare edeyim dedim ama bendeki daha calismiyor ps de olani vede hir bir yerde bulamiyorum sizden istedigim pc sinde olan varsa sunu bi eklesin bi yere yaa .. __________________