Sistem - İnternet Windows'un Efendisi 1.79 Windows XP vazgecilmez bir işletim sistemi devrimi. 16.08.06
Program Download0 Mesaj
●34 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Download Merkezi
- Program Download
- Sistem - İnternet Windows'un Efendisi 1.79 Windows XP vazgecilmez bir işletim sistemi devrimi. 16.08.06
-
27-09-2019, 13:10:11Kayıtlı ÜyeWindows'un Efendisi 1.79 yeni Windows XP kullanıcıların bilgisayar başında gecirdikleri surenin neredeyse yarısını XP'nin sisteme yerleştirilmiş, ne zaman nerede sorun cıkaracağı bilinmeyen ozelliklerini ayarlamak alır. Gereksiz ozellikler, casusluk yapan Windows, habire guncelleme istekleri, MSN ile XP'nin entegrasyonu, cicili bicili arabirim altında calınan performans, verilen guvenlik acıkları, sisteme her yerden mudahaleye izin veren catallı bir yapı ....liste uzayıp gider. Evet Windows XP vazgecilmez bir işletim sistemi ve gercekten bir devrim. Yoksa altın kadehte sunulmuş bir zehir mi ? Her ne olursa olsun hayatınıza ait izler bıraktığınız şeye hakim olmalısınız. Yapacakları ancak sizin verdiğiniz emirler olmalı. Bu noktada XP'nin Efendisi moduler yapısı ve konfordan guvenlik ayarlarına değin geniş yelpazede sunduğu yuzden fazla ayarı ile dizginleri elinize veriyor. İster ev kullanıcısı, ister sistem yoneticisi, ister guvenlik uzmanı olun mutlaka size gore bir şeyler bulacaksınız. Uretici : Eser Bilişim Dili : Turkce Eklenme Tarihi : 15 Ağustos 2006 Boyutu : 4,14MB Lisans : Freeware Kısıtlamalar : İşletim Sistemi : Win XP Uyarılar : N/A __________________