PlayStation PS2,SEAGATE,DEXONIC,MANHATTAN tavsiyeniz???
Oyun Konsolları0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun Konsolları
- PlayStation PS2,SEAGATE,DEXONIC,MANHATTAN tavsiyeniz???
-
27-09-2019, 13:04:26Kayıtlı ÜyeArkadaşlarım,ben aşağıdaki listede bulunanları alarak şunları yapmak istiyorum: 1.harici bir hdd sahibi olarak laptop ve pc deki bilgilerimi yedeklemek istiyorum. 2.harici bir dvd yazıcı (IDE alıp takarak) sahibi olmak istiyorum.Cektiğim ps2 oyunlarını yazdırmak icin,gerci şu an icin işyerinde yazdırıyorum ama kendimin de olsun) 3.laptoptaki 2 adet usb 1.1 girişe 2 adet usb 2.0 eklemiş olmak istiyorum. 4.ps2 50400 (cipli) konsolumda usb extreme programını kullnarak oyunları hdd den oynamak istiyorum. ALACAK LİSTEM: 1.SEAGATE 200GB 7200RPM U100 8MB IDE ST3200822A(HDD) 2.DEXONIC 5.25" USB2.0 + FIREWIRE COMBO KUTU - HU2-CF1W(HDD 3,5 VE 5,25 İCİN KAP) 3.MANHATTAN USB 2.0 PCMCIA KART 2 PORT 516167(USB ARTTIRICI) şimdi kafama takılan mesele: 1.seagate ın bu modeli usb extreme ile uyumlu olur mu? 2.dexonic sizce nasıl bir marka ben ilk defa duyuyorum ama fiyatına gore ii hem hdd takıyorum hemde harici dvd yazıcı sahibi olabiliyorum? 3.dexonic cıkışı usb 2.0 ama ps2 girişi usb1.1 uyum olacak mı? 4.manhattan markayıda ilk defa duyuyorum ama başka bulamadım hepsini aynı yerden alacağım icin.hdd yi buna takarak aynı zamanda laptodaki bilgileri yedeklemek ve usb port sayısını arttırmak amacındayım.bu marka iş goruru mu? 5.usb extreme olmadan usb den hdd bağlayamam ps2 me.peki bu yazılımı bedava nerden yuklucem.hayır burda satsalar alırım o da yok.... 6.yani kısacası arkadaşlar bu alacaklarıma bu dediklerimi yapmak bu kolay mı olur yoksa beni cıldırtır ahh ahhh mı derim? LUTFEN ACİL CEVAP ALARAK PİŞMAN OLMAK İSTEMİYORUM. AYRICA DUN İŞYERİNDE GECELİ GUNDUZLU TEKKEN 5 E-DONKEY DEN İNDİRDİM PHİLİPS 4.7 GB -R DVD YE CEKTİM(4X HIZLA) MANYAK GUZEL YA COK HOŞUMA GİTTİ.COK ZEVKLİ BOLE BİŞİ. CEVABINIZI BEKLİYORUM. __________________