Sabit başlık olan "Her Turlu Ps2 & Xbox Sorun Ve Sorularınızı Yazabilirsiniz" başlığınada yazdım herhangibir cevap alamadım. Sanırım oraya fazla bakılmıyor. O yuzden ordaki postumu buraya yazıyorum. Dj sonsuzluğun konu başındaki chiplerle ilgili msg ı en son 21-03-04 tarihinde guncellenmiş. Bana daha gunceli lazım oldu icin chiplerle alakalı konuyu bi defa daha acma ihtiyacı istedim. cunku ps2 almayı planlıyorum. *Araştırdığım kadarıyla en pahalı chip mars 2 . Dolayısıyla en kalitelesi de bu mu ? chip ps2 alanlara bunu onerirmisiniz?. Ya da neyi onerirsiniz.? *2 ceşit ps2 gordum. biri yeni cıkmış ince olan diğeri eski bilinen ps2. yeni cıkanların icinde fan yokmuş, dolayısıyla ısınma yapıyormuş. her 2-3 saatte bir dinlendirilmesi gerekiyormuş yarım saat kadar. Bu olay boylemi gercekten ısınma problemleri var mı ? Fiyatlarınıda sordum ince olanların fiyatı yaklaşık 60-70 milyon kadar daha ucuzdu.Bunun sebebi fan yuzundenmi? *Alırken başka nelere dikkat etmem gerekiyor? Bi yerden duyduğum kadarıyla dvd-romların da kaliteli-kalitesiz olanları varmış. Bunu nerden anlayabilirim. Bir de org. gamepadleri cıkartıp yerine 25-30 milyonluk yan sanayi die tabir ettiğimiz gamepadler koyuyorlarmış. 2sini de yanyana gordum fakat arada bi fark goremedim. (gerci cok dikkatli bakma şansım olmadı)Bunu nasıl anlayabilirim. *Dvd rengi problemi var. Bu konuda nelere dikkat etmeliyim. Bana mor dvdleri okuyamıyacağı soylendi. Piyasadaki bi cok dvdnin rengi boyle.. *Son olarak kullanım sırasında nelere dikkat etmeliyim.? Cok soru soru sorduğumu biliyorum. Fakat msg ıma verilen cevaplar doğrultusunda ps2 almak isteyenlere ii bi rehber olcağı goruşundeyim. Cevaplarınız icin şimdiden teşekkurler. __________________