Arkadaşlar bu sitede herkesin genel sorunu olan fakat sağlam bir şekilde PS2 dvd leri kopyalamama sorunu var ve bununla ilgili bircok konu acılmış.Bende nerdeyse hepsini gezdim ama bu sorunu cozecebilecek bilgileri birleştiremedim. Buradan goruluyor ki bu konu hakkında bilgimiz yok demekten başka bir carem kalmadı.bilenler var ise de ben goremedim ya da bizler bilgileri iyi uygulayamıyoruz..(Ayrıca bu işi iyi bilen arkadaşlardan ozur dilerim) diyeceğim şudur ki; bu konuyu gercekten en etkili programla resimli bir şekilde anlatabilecek, bu işte en iyi tecrubeli olan bir kardeşimiz varsa bize iyicene bu işi bir anlatsın.DJ SONSUZLUK kardeşimizin yaptığı gibi konu anlatımı olsa bu işi becereceğiz gibime geliyor.bu işi bize resimli bir şekilde şoyle-boyle yaparak yol gostererek yapabileceğimiz bir metodla bizi yonlendirsenin inanın gereksiz konuşmalarımız da azalacaktır sanırım.Bu konu hakkındaki cozumunuzu bekliyoruz.bir hatam varsa kusuruma bakmayınız.ilgilenenlere duyurulur.Emeğe saygımız buyuktur. __________________