Bayan youtuber lar konusunda duşunceleriniz?
Oyun Konsolları0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun Konsolları
- Bayan youtuber lar konusunda duşunceleriniz?
-
27-09-2019, 12:58:45Kayıtlı ÜyeHerkese merhaba arkadaşlar, Uzun zamandır aklımda youtube kanalı acma fikri vardı, yakın zamanda cesaretimi toplayıp bu fikrimi hayata gecirme kararı aldım. Kanalıma playstationda oynadığım oyunların videolarını koyacağım, ozellikle bu videoların bir bolumu seri halinde olacak, ornek vermek gerekirse god of war, stardew valley, until dawn gibi oyunların serisini yapmayı duşunuyorum. Evet bu bahsettiğim oyunların bircoğu oynandı, videoları yuklendi fakat bir bayan (hayır bayan kelimesi beni sinirlendirmiyor ve bu kelimeyi yanlış bulmuyorum) olarak bu oyunları oynamak ve yorumlamak acacağım kanalımı diğer kanallardan ayıracaktır diye duşunuyorum. Oyun videolarının yanında yeni cıkan oyunların tanıtımını, playstation store indirimlerini vb konuları da kanalımda yayınlamayı duşunuyorum. İlk başlarda kanalımda facecam kullanmayacağım fakat yorumlama yapacağımdan tabiki mikrofon kullanımı olacak. Kanalımda yayınlamayı duşunduğum oyunlardan bazıları BF1, TF2, god of war, castaway paradise, until dawn, monster hunter world ve yeni cıkacak olan spiderman oyunu ile ileride red dead redemption 2. Bunları konuştuktan sonra asıl merak ettiğim konuya geleyim; Boyle bir kanal oluşturduğum takdirde abone olmayı duşunup videolarımı izlermiydiniz ? Daha başka neler yapmamı onerir, başka neler tavsiye ederdiniz? Dikkat etmem gereken konular sizce neler? Destekleriniz, duşunceleriniz benim icin gercekten cok onemli, şimdiden hepinize teşekkur ederim, hepinize iyi gunler __________________