Yandex Browser (v.14.8.1985.12084) Yandex Browser, Rusya'nın en populer arama motoru olan Yandex tarafından geliştirilen sade, hızlı ve kullanışlı bir internet tarayıcısıdır. Google Chrome da olduğu gibi Chromium alt yapısı uzerine kurulan Yandex Browser sade kullanıcı arayuzuyle dikkat cekmektedir. Turkiye tarayıcı pazarında da yavaş yavaş kendini gostermeye başlayan Yandex Browser sayesinde kullanıcılar aynı zamanda Yandex tarafından Turk kullanıcılarının beğenisine sunulan Yandex.Disk, Yandex.Haritalar, Yandex.Mail gibi Yandex servislerine de doğrudan erişim sağlayabiliyorlar Akıllı satır, favori siteler, turbo modu gibi farklı ve dikkat ceken ozelliklerinin yanında sade, kullanışlı ve hızlı arayuzu sayesinde kullanıcılara kusursuz bir web deneyimi yaşatabilmek icin hazırlanan tarayıcının bu konuda oldukca başarılı olduğunu soyleyebilirim. Kullanmakta olduğunuz tarayıcıdan memnun değilseniz ve alternatif olarak kullanabileceğiniz bir tarayıcıya ihtiyac duyuyorsanız, Yandex Browser'ı mutlaka denemenizi oneririz. Yandex Browser Ozellikleri: Sade kullanıcı arayuzu Akıllı satır ozelliğiyle hem site adreslerini hemde arama sorguları tek yerden kontrol edebilme Favori siteler ozelliği sayesinde tum favori sitelerinize aynı yerden tek tıklamayla ulaşabilme Turbo modu sayesinde internet siteleri yuzde 35'e kadar daha hızlı Hızlı bağlantılar Uc farklı dilde ceviri (Turkce, Rusca, İngilizce) Ozelleştirilebilir arka planlar Eşitleme (senkronizasyon) ozelliği sayesinde farklı bilgisayarlar uzerinde bile tarayıcınıza giriş yaparak kendi ayarlarınızla kullanabilme Yandex'in guvenlik sistemi milyonlarca siteyi denetler ve bu sayede Yandex Browser guvenli bir web deneyimi yaşamanıza olanak sağlar Diğer tarayıcılar uzerindeki verileri doğrudan ice aktarabilme Pretend'in yorumu: Futbol aşkı kampanyası kapsamında ben de GS'ı destekleme adına indirdim ve uzun bir suredir 3'ncu tarayıcı (1-FF 2-GC 3-YB) olarak kullanıyorum,genelde Yandex'le bir işim olduğunda ve bilgisayarımdan radyo dinleyeceksem diğer pencerelerden ayırt olması amacıyla kullanıyorum. Başarılı bir tarayıcı ama cok mu parlak performansı var ? HAYIR. bir Google Chrome alternatifi olmaktan başka işe yaradığını soyleyemem. Chrome'dan sistemi daha cok kastığını duşunuyorum.
İsteğe bağlı: Takımınızı destekleyin. Galatasaray & Fenerbahce & Beşiktaş
Kaynaklar Program acıklaması: Tamindir.com Yorum ve caps: Pretend Link: Uretici Firma