Driver Genius suruculerinizi EXE dosyası icine yedekleyebileceğiniz cok kullanışlı bir programdır. Surucunuzu tek tuşla yedekleyebilir veya yedek dosyanızı geri acabilirsiniz. Bilgisayarının hızını korumak isteyen kullanıcılara tavsiye edebileceğimiz bir program. Ozellikleri: Aygıt suruculerinizi kolay ve hızlıca yedekleyebilirsiniz. Suruculerinizi bir ZIP ya da kendi acılabilen EXE dosyasına yedekleyebilirsiniz. Suruculerinizi otomatik kurulumlu bir EXE dosyasına yedekleyebilirsiniz ve birden fazla bilgisayara yuklemek icin bu dosyayı MS-DOS altında calıştırabilirsiniz. Programın sihirbazı sayesinde suruculerinizi adım adım yedekleyebilir ve yeniden yukleyebilirsiniz. Yuklu suruculeriniz hakkında daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. Programın kendi veritabanında 30.000'den fazla donanım, 1.000'den fazla donanım surucusu bilgisi mevcuttur. Eski suruculerinize geri donmek bu programla cok kolay. Ayrıca tek tuşla donanım suruculerinizi guncelleyebilirsiniz. Gecersiz ve az kullanılan suruculeri silerek sistem performansını ve guvenliğini arttırabilirsiniz. NVIDIA goruntu ayarları panelindeki bircok gizli seceneği acar ve daha ayrıntılı değişiklikler yapmanıza izin verir. Bu sayede overclock, AGP, fan kontrolu, OpenGL 2.0 desteği ve daha fazlasını gorebilir ve ceşitli ayarlar yapabilirsiniz. İşletim sisteminiz, BIOS'unuz, işlemciniz, bellekleriniz, disket surucunuz, yerel diskiniz, CD/DVD surucunuz, ekran kartınız, ses kartınız, ağ kartınız, modeminiz, klavvyeniz, fareniz, yazıcınız vb. tum donanımınız hakkında ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. NOT: Program cok gelişmiş ayarlara izin verdiği icin son derece dikkatli kullanılmalıdır. Aksi halde sisteminize zarar verebilirsiniz. Program oldukca iyi olduğu icin kullanılmasını şiddetle tavsiye ediyorum. Programda şimdilik şu diller desteklenmektedir: Amerikan İngilizcesi, Oxford İngilizcesi, Almanca, Korece, Danimarkaca, İspanyolca, İtalyanca, Arapca, Malay dili(Malezya dili) Program sadece Windows 98/ME/2000/XP/Server 2003/Vista işletim sistemlerinde calışmaktadır. Yenilenen Ozellikler: - Yedekleme işlemi esnasında donma sorunu giderilmiş. - Windows Vista işletim sistemi desteği eklenmiş. - Surucu guncelleme ozelliği eklenmiş. Programın tam surumu tek kullanıcı icin $29.95'dır. İNDİR __________________