Sistem - İnternet Biri Ozellik Mi Dedi? işte ozellik: Linklere tıklamadan icini gorun BROWSTEr 1.6
Program Download0 Mesaj
●33 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Download Merkezi
- Program Download
- Sistem - İnternet Biri Ozellik Mi Dedi? işte ozellik: Linklere tıklamadan icini gorun BROWSTEr 1.6
-
27-09-2019, 12:44:50Kayıtlı Üyeie ve firefox gibi Tarayıcılar icin inanılmaz artı bir ozellik sağlayan super eklentinin son surumunu sizlere sunuyorum. umarım memnun kalırsınız. - ee anlat bakalım nedir bu browster? browster web tarayıcınızla birlikte calışan ufacık bir eklentidir. bu eklenti sayesinde actığımız sayfadaki herhangi bir linki bize sayfayı acmadan gosterir. orneğin forumu ele alalım. forumda program bolumunde bir başlığa bakmak istediniz, siz başlığın linkinin uzerine mausu getiriyorsunuz o bize sayfanın icini ayna gibi gosteriyor. sadece forum da değil ustelik. aklınıza gelebilecek her turlu link icin gecerli bu. hatta google vs ile arama yaparken bile. -e peki bunun bize ne yararı olacak? bi duşunsenize bu ufak şey sayesinde ne kadar zamandan tasarruf edeceksiniz. şimdi kesin yavaştır bu iki saatte gostermez sayfayı diyenler olabilir. ama yanılıyorlar. gercekten cok hızlı. ornek resim: boyutu: 783kb surumu: 1.6 gereklilikler: ie 6 ve yukarısı, veya firefox 1.5 not: forumda arama yaptım ve daha onceki surumu olan 1.5 in paylaşıldığını gordum. 1.6 versiyonu forumtr ailesine hayırlı olsun __________________