Surum : 1.41 build 712 Boyut : 21 Kb Kullanım İzni : Ucretsiz (Freeware) Dil : Turkce İşletim Sistemi : Windows (Tumu)
Tanıtım: Acoo Browser acılan pencereleri sekmeleyen ve Internet Explorer yapısını kullanan bir web tarayıcıdır.
Acoo Browser kullanıcı dostu GUI arayuzune, kullanımı kolaylaştıran sekme yapısına, bolum gruplarına ve ozelleştirilebilir arac cubuklarına sahiptir.
Acoo Browser acılır pencerelere, reklam manşetlerine, flash reklamlarına ve diğer istemsiz acılan Internet reklamlarına karşı kullanıcıya en iyi calışma ortamını hazırlar.
Acoo Browser gelişmiş fare hareketlerine, reklam filtresine, telafi edilebilr acılır pencere engellemesine, web sayfası buyutecine, senaryo hatası durdurmaya, temizleyiciye, URL takma adlarına, dahili arama motoruna sahip ucretsiz bir tarayıcıdır.
Kurulum Acoo Browser dili otomatik algılayacak ve Acoo Browser'ı yeniden başlatacaksınız. "Options->Interface Language->Turkish" bolumunden tarayıcının dilini ayarlayacaksınız.
Download
Surum : 1.41 build 712 Boyut : 1.32 Mb Kullanım İzni : Ucretsiz (Freeware) Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows (Tumu) Tanıtım: Acoo Browser acılan pencereleri sekmeleyen ve Internet Explorer yapısını kullanan bir web tarayıcıdır. Acoo Browser kullanıcı dostu GUI arayuzune, kullanımı kolaylaştıran sekme yapısına, bolum gruplarına ve ozelleştirilebilir arac cubuklarına sahiptir. Acoo Browser acılır pencerelere, reklam manşetlerine, flash reklamlarına ve diğer istemsiz acılan Internet reklamlarına karşı kullanıcıya en iyi calışma ortamını hazırlar. Acoo Browser gelişmiş fare hareketlerine, reklam filtresine, telafi edilebilr acılır pencere engellemesine, web sayfası buyutecine, senaryo hatası durdurmaya, temizleyiciye, URL takma adlarına, dahili arama motoruna sahip ucretsiz bir tarayıcıdır. Yazılımın Turkce dil dosyasını buradan innDirebilirsiniz. Son surumdeki yenilikler: Portekizce dil desteği eklendi. Gezgine klasor gorunumu eklendi. Resim olarak sayfa kaydetme işlevi eklendi. Sistem arac cubuğunda bazı kucuk geliştirmeler yapıldı. Birkac hata duzeltildi. ActiveX suzgeci eklendi. "Windows list" ve "close windows" diyalogları geliştirildi. Kucuk hatalar giderildi.
Download