Tanıtım: WinGuard Pro adından da anlaşılacağı gibi cok gelişmiş bir sistem koruma programıdır. Program ekle/kaldır, Ms-dos kipi, Scandisk, Regedit, sisteminizde yuklu belli başlı programlar, gecmiş bilgisi, masaustu ve aklınıza gelecek her turlu dosya veya uygulamaya erişimi kapatabilecek şekilde, tek bir pencere altında sectiklerinizi liste halinde gorebilirsiniz. Toplam 25 adet (kayıtlı kullanıcılar icin 50) secim yapabiliyorsunuz ve bunların hepsini tekrar aktif hale getirmek icin şifreyi girmeniz yeterli oluyor. Paylaşılan bir bilgisayar kullanıyorsanız veya ben bilgisayarın başında değilken başka kimse belli uygulamalarıma girmesin diyorsanız bu program sizin icin. Program, Premium surumunu de iceriyor. Premium surum cok daha fazla ozellik barındırıyor ve 30 gunluk sınırı bulunuyor. Guncelleme bedeli de 20$. Programın ozelliklerine bir gozatacak olursak: * Dahili 25 program (Premium surumune guncelleyen kullanıcılar icin 50 program) * Programları kilitleyebilme ozelliği (Sadece Premium surumunde) * Tamamen ayarlanabilir ozellikler * Zamanlı Şifreleme * Ekran koruması icin boş ekran gosterimi (Sadece uygun şifre girilirse masaustu goruntulenebiliyor) * Ceşitli kullanıcılar icin farklı şifre ve Windows acılış ekranındaki gibi farklı resimler koyabilme * Program seceneklerini kilitleyebilme * Tum bilgisayarı ve donanımları ekstra olarak kilitleyebilme * Zip dosyası, kurulum dosyası gibi tum arşivlerden program kurulumunu engelleyebilme (Sadece Premium surumunde) * Virus kurulumlarını engelleyebilme * Dosya ve Klasorleri kilitleyebilme * Cevrimici Yardım
[IMG]http://img204.**************/img204/3023/18di1.jpg[/IMG] DOWNLOAD