PUBG Corporation, 40 dunya capında oyun yayıncısı ve 40 profesyonel PUBG oyuncusunun canlı olarak mucadele edecekleri muthiş turnuvayı duyurdu. PUBG PGI Charity Showdown canlı yayınlanacak ve kurulan takımlar 1 milyon dolarlık buyuk odul icin mucadele edecek. Kazanılan odul, istenen bir yardım kuruluşuna bağışlanacak. Berlin Mercedes-Benz Arena’da gercekleştirilecek olan PUBG Global Invitational 2018 (PGI 2018) etkinliğinde, Turkiye saatiyle 27 Temmuz Cuma saat 17:00’de başlayacak olan canlı yayın, Twitch dunyasının en bilinen isimlerinden Ninja, Shroud, Dr DisRespect, Moondye, Rubiu5, Willyrex, Sacriel’in buyuk odul icin kapışmasına sahne olacak. PGI Charity Showdown, PUBG’nin orijinal haritası Erangel uzerinde dort mactan oluşan Birinci Şahıs Perspektifi (FPP) setlerle gercekleştirilecek. Her takım, iki yayıncı ve iki profesyonel PUBG oyuncusundan oluşacak ve takımlar bağış yapacakları 1 milyon dolarlık odul icin mucadele edecekler. PUBG PUBG PGI Charity Showdown 1 milyon dolar verecek! 1. Takım: 600.000 dolar (Takımın sectiği yardım kuruluşuna bağışlanacak) 2. Takım: 300.000 dolar (Takımın sectiği yardım kuruluşuna bağışlanacak) 3. Takım: 100.000 dolar (Takımın sectiği yardım kuruluşuna bağışlanacak) Dunyanın dort bir yanından katılan 20 profesyonel PUBG e-spor takımının PUBG Dunya Şampiyonu unvanı icin kıyasıya yarışına sahne olacak PGI 2018, 25-29 Temmuz tarihleri arasında gercekleşecek. PUBG severler, PGI 2018 turnuvasını buradan canlı olarak izleyebilecekler. https://www.twitch.tv/playbattlegrounds Kaynak