Geride bıraktığımız donemlerde Valve'ın kumar sitelerine actığı savaş gunumuzde halen hızla devam ediyor. Valve yetkilileri, Steam pazarında etkisi bulunan kumar sitelerini birer birer kapatmakta kararlı. İlk olarak CS:GO'yu baz alan sitelere saldıran Valve, bu kez PUBG'yi hedef alan sitelere de saldırı gercekleştirdi. İhtar gondererek siteleri kapatan Valve, tam olarak 1 milyon dolarlık kostum barındıran OPSkins sitesini kapattırdı. Oyuncular ise siteye verdikleri kostumleri şu anda geri alamıyor. Ayrıca ilgili kostumler de Steam pazarına giriş yapamıyor. 1 milyon dolarlık PUBG kostumu kumar sitesinde yok oldu Aynı zamanda Dota 2 icin acılan kumar sitelerinin de birer birer kapatıldığını belirtelim. Eğer bu tarz kumar sitelerinde kostumleriniz varsa, bir anca once elde ettiklerinizi geri cekmekte fayda var. Hali hazırda illegal bir işlem olan oyunlar uzerinden kumar oynatma yontemi sonrasında Steam pazarı, az da olsa dengelenmeye başladı. Bakalım Valve ekibi, daha ne kadar bu savaşına devam edecek? Oyuncuları kendine bağımlı hale getiren kumar sitelerinin bir coğuysa yeni kazandıkları kullanıcıları kendi icerisinde tutmak icin buyuk bonuslar veriyor.
- ReadBull.net
- Online Oyunlar Forumu
- PUBG
- PUBG'de kumar yuzunden 1 milyon dolarlık kostum kayboldu