Belediye başkanı 8x durbun ve AWM'yi istiyor. Battle Royale turunu hızlı bir şekilde geliştiren yeni ture yeni oyuncular kazandıran PUBG, Fortnite'la birlikte tum dunyada en populer oyun haline geldi. İlk olarak PC platformuna erken erişim şeklinde cıkan, sonrasında Xbox One platformuna cıkan yapım daha sonrasında tam surume gecmeyi başardı. Her gecen gun yeni oyuncu kazanan yapım gectiğimiz gunlerde ise Uşak Belediyesi'nin de dikkatini cekti. Uşak Belediyesi'nin resmi Twitter hesabından yapılan "Uşak’a drop duşuyor arkadaşlar" paylaşımı yapan yetkili'den sonra ise Uşak Belediye Başkanı Nurullah Can, paylaşıma "Adamlar gelmeden gidip bakalım. AWM ve 8x durbun varsa ben alırım, şimdiden soyleyeyim" cevabını verdi. Uşak Belediyesi'nden PUBG paylaşımı geldi Adamlar gelmeden gidip bakalım. AWM ve 8x durbun varsa ben alırım, şimdiden soyleyeyim — Nurullah CAHAN (@nurullahcahan) 3 Ekim 2018 Belediye başkanının bu cevapları oyuncuları şaşırttı mı? Bilmiyoruz. Ancak olaydan sonra Uşak Belediyesi'nin resmi Twitter hesabının oyuncular tarafından takip edildiğini soyleyebiliriz. Sonrasında ise paylaşımın altına yapılan PUBG yorumlarına cevaplar veren Başkan Nurullah Can, "Biz Uşaklılar corba parası değil, tarhana parası cıkartıyoruz", "M416 varken ben onları kullanmıyorum. İkisi de senin olabilir", "Siz devam edin. Benim ustumde kamuflaj var, hallederim" gibi cevaplarıyla PUBG hayanlarını eğlendirdi. __________________