Surum : 4.9.9.5 Boyut : 1.91 Mb Kullanım İzni : Sure/Kullanım Kısıtlamalı (Shareware) Kısıtlama : 30 gun Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows 95/98/Me/NT/2000/XP Uretici Firma : 1st Security Software Center Tanıtım: 1st Security Center Pro programı ile Windows'unuzun icerisinde bulunan herhangi bir bolume başka insanların erişimini engelleyebilirsiniz. İster bir program, ister herhangi bir dosya, isterseniz Başlat cubuğu, isterseniz masaustu kısayolları, isterseniz Denetim Masası ya da Internet Explorer... Aklınıza gelebilecek her turlu bolume şifreler koyarak girişi engelleyebilirsiniz. Kısacası bilgisayarınızda kullandığınız her aktiviteyi engellemeye sokabilirsiniz ya da kaldırabilirsiniz. Eğer windows'unuzda birden fazla kullanıcı varsa program otomatik olarak kullanıcıları goruyor, her kullanıcı birbirinden bağımsız calışıyor. Ayrıca programın arayuzu gercekten cok guzel hazırlanmış. Not : Programın suresi 30 gundur. Eğer programı satın almak istiyorsanız buraya tıklayınız Burdan İndirebilirsiniz.Buda 30 gunluk deneme surumu. Teşekkurler. __________________