TOA kadrosuna 2 yeni isim eklendi. #PlayerbrosOzel Turkiye’nin gelişmekte olan espor ekiplerinden TOA‘nın yeni CS: GO ve PUBG oyuncusu belli oldu. PUBG kadrosu icin Loggybuff ile anlaşan ekip, CS: GO kadrosuna da journey‘i ekledi. İkili artık TOA’nın başarısı icin oynayacak. Loggybuff’ın Playerbros’a ozel acıklamaları şoyle: “Transfer sureci benim icin de cok beklenmedik oldu. Direkt kulup sahibi Ahmet Bey ile goruşme fırsatı buldum. Oyunuma ve oyun icinde sergilediğim tutumu birebir gozlemlemiş olup benimle calışmak istediklerini soylediler. Takımın diğer oyuncuları Apocalyp, Lahza ve Mitraleius ile olan oyunumu duşununce teklif reddecemeyecğim bir halde geldi.” Hedefleriniz neler? Loggybuff: “Oncelikle olarak en yakın turnuva Starladder Contender elemeleri, elemelerin bizi cok zorlayacağını duşunmuyorum. Contender ligi ve sonrasında PEL’i hedefliyorum. Bunun haricinde global turnuvalarda oynamak ve bunlarda başarı gostermek PUBG konusundaki yegane hedefim.” “Okey Loggybuff Okey cumlesini daha cok duyacaksınız.” Loggybuff: “Bu transferden dolayı gercekten mutluyum. Aradığım başarıyı elde edebileceğim bir takımda ve kulupte oynadığımı ilk gunden beri hissediyorum. Bilenler zaten konuya hakim, bilmeyenler icinse soylenebilecek tek bir cumle var. Okey Loggybuff Okey cumlesini daha cok duyacaksınız.” journey anlatıyor: Transfer sureci nasıldı? journey: “Transfer surecinde Sezgin “Fabre” Kalaycı ve Berkan “ward3n” Tanrıverdi benimle iletişime gecti, Yeni bir takım projesine girmek istediklerini, 5. oyuncu olarak beni istediklerini, takıma uyum sağlayabilecek en uygun oyuncu ve kişilik benim olduğumu belirttiler; ben de olumlu karşılayıp kabul ettim.” journey: “Gelecek sezondaki ESL turnuvasını kazanmak, HLTV.org uzerindeki turnuvalarda boy gostermek. Takım sahibi Ahmet Bozyel ile tanıştıktan sonra kendisinin cok eğlenceli ve insanlara pozitif bir şekilde yaklaşan bir insan olduğunu gordum. Buradan kendisine bize imkan sunduğu icin teşekkurlerimi iletiyorum.” kaynak playerbros __________________