Virtual Modem Surum : 1.5 Boyut : 736 Kb Kullanım İzni : Sure/Kullanım Kısıtlamalı (Shareware) Kısıtlama : 15 gun, 2 modem Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows XP Uretici Firma : FabulaTech, Inc. Tanıtım: Virtual Modem, işlevi bakımdan benzeri bulunmayan ilginc bir yazılım. Bu program ile girmek istediğiniz bir siteye, internete bağlanmadan giriyorsunuz. Program, girmek istediğiniz sitenin IP numarasını cevirir ve bağlanır. Telefon hattı ile aramak dışında, yerel ağ uzerinden de diğer bir bilgisayarı arayabiliyor. Ancak programın eksi yanı, her bağlantıda telefon ucreti alınması. Ne kadar sanal denilse de programı kullanmak icin gercek bir modem ve telefon hattı gerekiyor. Deneme surumu olduğu icin 15 gun deneme suresi bulunuyor ve en fazla 2 sanal modem oluşturabiliyorsunuz. Ayrıca program, yalnızca Windows NT/2000/XP/2003 Server işletim sistemlerini desteklemektedir. Lisanslı surumunu satın almak isterseniz fiyatı 199.95$(2 lisans). http://www.fabulatech.com/virtual-modem.zip __________________