[IMG]http://img155.**************/img155/2403/285982me.jpg[/IMG] Surum : 1.0 Boyut : 1.09 Mb Kullanım İzni : Ucretsiz (Freeware) Dil : Turkce İşletim Sistemi : Windows XP İndirme Linki : Tıklayın Tanıtım: Ureticinin Acıklaması: Windows XP işletim sistemi altında, programınızın buton, arac cubukları, ilerleme cubuğu, sekmeler vb. denetimleri XP tarzı gorunmuyorsa bu programımız ile sectiğiniz programa XP tarzı gorunum desteği verebilirsiniz. Program İle İlgili Hatırlatmalar: Bu program yalnızca Windows XP işletim sistemi icin gecerlidir. Diğer işletim sistemlerinde programlara dışarıdan XP Stili gorunum kazandırılamaz. Windows XP işletim sistemi, sectiğiniz programdaki denetimleri XP tarzı gostermesi icin sectiğiniz programın acılışta belli rutin bazı işlemleri yapmış olmasını ister. Bu işlemler XP tarzı gorunume ait ozel işlemler değildir. Eğer sectiğiniz program bu rutin işlemleri gercekleştirmemişse Windows XP hata uyarısı vererek programı sonlandıracaktır. Bu durum bizim veya program ureticisinin bir hatası (bug) değildir. Bu durumda XP Stili Gorunum uygulamasını geri almanız gerekmektedir. "Yapılan değişikliği geri al" seceneği ile sectiğiniz programı eski durumuna geri alabilirsiniz. Bunu istediğiniz herhangi bir zaman da yapabilirsiniz. Her XP Stili Gorunum uygulanan programın calışma garantisi yoktur. Fakat piyasadaki coğu program herhangi bir hata oluşturmadan duzgun calışabilmektedir. Daha ilk calıştırmada hata almıyorsanız cok buyuk ihtimalle programınız duzgun calışacaktır. Editorun Notu: Programın kullanımı son derece basit. Programın .exe uzantılı acılabilir dosyasının adresini girmeniz ya da Gozat< seceneğini kullanarak programın calışma dosyasını secmeniz yeterli. Herhangi bir sorun yaşandığında geri alma seceneğini kullanarak sorunu ortadan kaldırabilirsiniz. __________________