Webtekno
- ReadBull.net
- Online Oyunlar Forumu
- PUBG
- PUBG'nin Yaratıcısı, PUBG 2'nin Gelmeyeceğini Duyurdu
-
27-09-2019, 12:21:11Kayıtlı ÜyePUBG'nin yaratıcısı Brendan Greene (PlayerUnknown), artık Battle Royale ile işi kalmadığını ve ikinci bir PUBG oyunun gelmeyeceğini soyledi. PUBG’nin yaratıcısı Brendan Greene’in PUBG’den uzaklaşacağını ve başka projelere yoğunlaşacağının haberini daha once sizlerle paylaşmıştık. En son yaptığı acıklamaya gore Greene, Battle Royale turunu tamamen geride bıraktı. Gelecek planları hakkında acıklama yapan Brendan Greene, şu ifadeleri kullandı: “Oynamayı isteyeceğim ve başka insanlarında oynamak isteyeceği oyunlar icin kafamda bir suru fikir var. Bunun icin henuz calışmaya başlamadık cunku hÂl bir ekip kurma aşamasındayız. Henuz ne yapacağımı bilmiyorum. Konsepti son kalan adam olmak uzerine olan bir oyun fikri guzel ancak bunu yaptım. PUBG 2’yi yapmayacağımın garantisini buradan veriyorum. Battle Royale turu artık geride kaldı, şimdi başka şeyler deneme zamanı. İnsanları nasıl daha iyi bir şekilde birbirine bağlayabiliriz ve koordine olmalarını sağlayabiliriz bunun uzerine calışacağız.” Greene'in bahsettiği fikirler her ne olursa olsun bir Battle Royale oyununa ait olmayacağı kesin. Greene, cevrimici oyun sistemini Battle Royale turunden ziyade daha koordine bir şekilde yansıtan bir oyun oluşturmak istiyor. Bunun icin de ikinci bir PUBG oyunun gelmeyeceği cok net.